Yakın zamanda PC için gamepad almayı düşünüyorum ancak aklımda üç model var. Hangisi daha iyidir? Veya bu fiyat bandında daha iyi bir seçenek varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Bütçem 2.000 TL ancak duruma göre en fazla 2.200 TL'ye çıkabilirim. Benim için önemli olan şeyler, uzun yıllar bozulmadan dayanabilmesi ve garanti/servis sağlayıcısına rahat ulaşılabilmesi.
Trendyol/Hepsiburada gibi yerlerdeki satıcılara açıkçası pek güvenmiyorum.
USB, 2.4G ve Bluetooth bağlantı desteği! PC ve Android ile tam uyumluluk! Çift titreşim motoru ile gerçekçi his! 500mAh batarya ile 15 saat kesintisiz oyun keyfi! Turbo modu ve hassas ayar butonları! RGB ışık efektleri ile göz alıcı tasarım! Ölü bölge ayarı ile kusursuz hassasiyet!
www.rampage.com.tr
Ben bu gamepadi kullanıyorum, çok memnunum. Aşırı kolay bağlantı sağlaması bir yana titreşim motoru tatmin edici ve ölü bölgesi çok iyi. Tuş dizilimi de Xbox direkt ve telefona da bağlanabiliyor.
Yakın zamanda PC için gamepad almayı düşünüyorum ancak aklımda üç model var. Hangisi daha iyidir? Veya bu fiyat bandında daha iyi bir seçenek varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Bütçem 2.000 TL ancak duruma göre en fazla 2.200 TL'ye çıkabilirim. Benim için önemli olan şeyler, uzun yıllar bozulmadan dayanabilmesi ve garanti/servis sağlayıcısına rahat ulaşılabilmesi.
Trendyol/Hepsiburada gibi yerlerdeki satıcılara açıkçası pek güvenmiyorum.
Uzun bir süre bu konuyu araştırdım. Kasa ve kullanım açısından galiba en iyi model XBOX gamepad'i. Önerdiğim model bütçe arttırabilirseniz aşağıda. Eğer alamazsanız Beitong da iyiymiş. Ama bence 2. el gamepad modellerine de bir göz atın.
USB, 2.4G ve Bluetooth bağlantı desteği! PC ve Android ile tam uyumluluk! Çift titreşim motoru ile gerçekçi his! 500mAh batarya ile 15 saat kesintisiz oyun keyfi! Turbo modu ve hassas ayar butonları! RGB ışık efektleri ile göz alıcı tasarım! Ölü bölge ayarı ile kusursuz hassasiyet!
www.rampage.com.tr
Ben bu gamepadi kullanıyorum, çok memnunum. Aşırı kolay bağlantı sağlaması bir yana titreşim motoru tatmin edici ve ölü bölgesi çok iyi. Tuş dizilimi de Xbox direkt ve telefona da bağlanabiliyor.
1.500 liraya attığın gamepad ile neredeyse aynı deneyimi verecek çok bir önemi yok yani. Malzeme kalitesi falan çok iyi şarjı da çok iyi gidiyor. Ben bir sorununu görmedim. Üstelik direkt gamepad üzerinden titreşimi kapatabiliyorsun bazı oyunlarda çok işe yarıyor. Titreşim seviyesi ayarı bile var 4 kademeli.
1.500 liraya attığın gamepad ile neredeyse aynı deneyimi verecek çok bir önemi yok yani. Malzeme kalitesi falan çok iyi şarjı da çok iyi gidiyor. Ben bir sorununu görmedim. Üstelik direkt gamepad üzerinden titreşimi kapatabiliyorsun bazı oyunlarda çok işe yarıyor. Titreşim seviyesi ayarı bile var 4 kademeli.
Değil. Xbox kontrolcüsü haricinde 8Bit Do, Rampage'in farklı bir gamepad modelini ve Mojhon'un gamepad'ini denedim. Arkadaşlarım vasıtasıyla. Çok kötü kasa kalitesine sahipler. Xbox gamepad'ini beğenmediğim için başka bir gamepad almak istiyorum. Fakat 3.000 TL bandında öyle bir model bulunmuyor. Tuş takımı evet önemlidir. Ama ben tuttuğumda iyi hissetmiyor ve plastik olduğunu direkt anlıyor ve ağır bir şeyse eğer almam.
Değil. Xbox kontrolcüsü haricinden 8bit do, Rampage'in farklı bir gamepad modelini ve Mojhon'un Gamepad'ini denedim. Arkadaşlarım vasıtasıyla. Çok kötü kasa kalitesine sahipler. Xbox Gamepad'ini beğenmediğim için başka bir gamepad almak istiyorum. Fakat 3. 000 TL bandında öyle bir model bulunmuyor. Tuş takımı evet önemlidir. Ama ben tuttuğumda iyi hissetmiyor ve plastik olduğunu direkt anlıyor ve ağır bir şeyse eğer almam.
Ben bunun dışında Switch Pro Controller kullandım aynı hissettiriyorlardı. Bir tık Switch Pro daha iyidir belki aradaki farkı seçecek kadar gamepad kullanmadım.
Önemli bir ayar bence. Ben titreşimi direkt kapatmayı sevmiyorum ama mesela 2. kademeye çekip hafif titreşimler verebiliyor. Bu sayede hem titreşimi kapatmıyorum hem de rahatsız olmuyorum.
Ben bunun dışında Switch Pro Controller kullandım aynı hissettiriyorlardı. Bir tık switch pro daha iyidir belki aradaki farkı seçecek kadar gamepad kullanmadım.
Önemli bir ayar bence. Ben titreşimi direkt kapatmayı sevmiyorum ama mesela 2. kademeye çekip hafif titreşimler verebiliyor. Bu sayede hem titreşimi kapatmıyorum hem de rahatsız olmuyorum.