Maksimum 2.200 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
2.200 TL

VIVERA

Üyecik
Yakın zamanda PC için gamepad almayı düşünüyorum ancak aklımda üç model var. Hangisi daha iyidir? Veya bu fiyat bandında daha iyi bir seçenek varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Bütçem 2.000 TL ancak duruma göre en fazla 2.200 TL'ye çıkabilirim. Benim için önemli olan şeyler, uzun yıllar bozulmadan dayanabilmesi ve garanti/servis sağlayıcısına rahat ulaşılabilmesi.

Trendyol/Hepsiburada gibi yerlerdeki satıcılara açıkçası pek güvenmiyorum.

Aklımdaki modeller:

• 8BitDo Ultimate 2C - İtopya
• Gulikit ES Gray - Gaming.Gen.TR
• Beitong KP20 - İncehesap

Ben bu gamepadi kullanıyorum, çok memnunum. Aşırı kolay bağlantı sağlaması bir yana titreşim motoru tatmin edici ve ölü bölgesi çok iyi. Tuş dizilimi de Xbox direkt ve telefona da bağlanabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun bir süre bu konuyu araştırdım. Kasa ve kullanım açısından galiba en iyi model XBOX gamepad'i. Önerdiğim model bütçe arttırabilirseniz aşağıda. Eğer alamazsanız Beitong da iyiymiş. Ama bence 2. el gamepad modellerine de bir göz atın.

Ek öneri: GamePower Asura Kablosuz Beyaz RGB TMR Gamepad (2.4G, Bluetooth, Kablolu) (PC Uyumlu & Taşıma Çantası Hediyeli) - incehesap.com

Çakma oyuncaklara benziyor.

Çakma oyuncaklara benziyor.
1.500 liraya attığın gamepad ile neredeyse aynı deneyimi verecek çok bir önemi yok yani. Malzeme kalitesi falan çok iyi şarjı da çok iyi gidiyor. Ben bir sorununu görmedim. Üstelik direkt gamepad üzerinden titreşimi kapatabiliyorsun bazı oyunlarda çok işe yarıyor. Titreşim seviyesi ayarı bile var 4 kademeli.

Değil. Xbox kontrolcüsü haricinde 8Bit Do, Rampage'in farklı bir gamepad modelini ve Mojhon'un gamepad'ini denedim. Arkadaşlarım vasıtasıyla. Çok kötü kasa kalitesine sahipler. Xbox gamepad'ini beğenmediğim için başka bir gamepad almak istiyorum. Fakat 3.000 TL bandında öyle bir model bulunmuyor. Tuş takımı evet önemlidir. Ama ben tuttuğumda iyi hissetmiyor ve plastik olduğunu direkt anlıyor ve ağır bir şeyse eğer almam.

Titreşim seviyesi ayarı bile var 4 kademeli.
Titreşim pek önemli bir ayar değil. Ama oyunu eğlenceli hale getiriyor.

Ben bunun dışında Switch Pro Controller kullandım aynı hissettiriyorlardı. Bir tık Switch Pro daha iyidir belki aradaki farkı seçecek kadar gamepad kullanmadım.

Titreşim pek önemli bir ayar değil. Ama oyunu eğlenceli hale getiriyor.

Önemli bir ayar bence. Ben titreşimi direkt kapatmayı sevmiyorum ama mesela 2. kademeye çekip hafif titreşimler verebiliyor. Bu sayede hem titreşimi kapatmıyorum hem de rahatsız olmuyorum.

Önemli bir ayar bence. Ben titreşimi direkt kapatmayı sevmiyorum ama mesela 2. kademeye çekip hafif titreşimler verebiliyor. Bu sayede hem titreşimi kapatmıyorum hem de rahatsız olmuyorum.
Gamepad'in eldeki hissiyatı ile arasında çok fark var. Hissiyat iyi ve varsa güzeldir. Fakat gamepad kalitesi düşük ve var. Önemsiz benim açımdan.

Bu çakması dostum. Orijinalini bu fiyatı bırak 4'e 5'e belki bulursun yani.
Boyner'de çakma satılacağını sanmam. Bir sürü alışveriş yaptım oradan.

Ek: Galiba ithal ürün.

Gamepad'in eldeki hissiyatı ile arasında çok fark var. Hissiyat iyi ve varsa güzeldir. Fakat gamepad kalitesi düşük ve var. Önemsiz benim açımdan.
Dediğim gibi, hiç rahatsız olmadım. Logitech F310 gibi odun gibi kasası yok. Uzun saatler oyun oynadım, rahatsız etmedi.

Boyner'de çakma satılacağını sanmam. Bir sürü alışveriş yaptım oradan.
Satıcı Boyner değil, zaten Konsolplus diye bir yer satıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…