Maksimum 2.200 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
2.200 TL

Rampage bu modelinde hall effect veya tmr olmadığı için drift riski var diyorlar o yüzden pek üzerinde durmamıştım açıkçası.

Gulikit KK2 ile gulikit es Pro farkı var mı? Aralarında 100 lira gibi bir fiyat var gördüğüm. Ayrıca bütçemin biraz üzerinde kalıyor bu 2 öneriniz. Beitong modelinde tmr olduğu için iyi duruyor ama gulikit veya 8BitDo göre kalitesi nasıl hiç bilmiyorum. Konuyu açma sebeplerimden biri de bu.

8BitDo Ultimate 2C almanızı kesinlikle öneririm.

Bir bilginiz varsa bu modeli İtopya'dan alırsam garanti servisini kendileri mi yapıyor yoksa onlar da başka bir yere mi gönderiyor? Başka yerde daha ucuza göremedim ki varsa da değişik ve güvenli durmayan satıcılar.

O konuda bir bilgim yok, maalesef. Kendilerinden bilgiyi almak çok daha doğru olur. 8BitDo Ultimate C 2.4G kullanıyorum aktif olarak. Yurt dışından getirttiğim için garantisi yok, hiç ihtiyacım da olmadı. Tabii sizin de ihtiyacınızın olmayacağı anlamına gelmiyor bu. Dediğim gibi, isterseniz firma ile iletişime geçin. Size gereken bilgileri en doğru onlar verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…