Merhaba arkadaşlar. Hazır sistemlerden pek anlamam bu yüzden bana yardımcı olursanız sevinirim.
Yakın bir arkadaşıma maksimum 40.000 TL olacak şekilde hazır bir sistem arıyoruz. Daha ucuza çözebilirsek de olur. Multiplayer odaklı ve en fazla AA kalitede oyunlar oynanacak. Sisteme monitör, klavye ve mouse gibi ögeler de dahil olmalı. Teşekkürler. @Caner Uncu
Hazır sistem pek önermem açıkçası kendisi zaman içerisinde haftadan haftaya parçaları toplamaya çalışsa daha iyi olur. https://www.gaming.gen.tr/urun/3860...16gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ 7600X ve 7800XT bu bütçelerde en mantıklı tercih bence. Özelleştirme ekranından Anakart'ı B650M-R'a upgradelemesini şiddetle tavsiye ederim.
Merhaba arkadaşlar. Hazır sistemlerden pek anlamam bu yüzden bana yardımcı olursanız sevinirim.
Yakın bir arkadaşıma maksimum 40.000 TL olacak şekilde hazır bir sistem arıyoruz. Daha ucuza çözebilirsek de olur. Multiplayer odaklı ve en fazla AA kalitede oyunlar oynanacak. Sisteme monitör, klavye ve mouse gibi ögeler de dahil olmalı. Teşekkürler. @Caner Uncu
şart değil ise parça parça yine bu bütçede am5 sistem çıkıyor.
monitör olarak bu bütçede Phılıps Evnia nın bir monitörü vardı ona bakılabilir veya 256f indirime girmesini bekleyebilirsin.