Maksimum 5000 TL mouse önerisi

Bütçe
Maksimum 5000
X1 önermem. Sorunluydu en son. OGM Pro V2 öneririm açıkçası.

Scyrox V6 elinize oturmamış. Maya X de oturmayacaktır.
V8 oturmadı hocam. V8'den biraz daha büyük ve palm tutuşa yatkın bir şey lazım kısaca.

X1 yani Viper V3 benzeri başka var mı bu seviyede?

Bu modelin kronik sorunu vardı sanırım. Yanında gelen adaptör 8K Hz destekliyor mu?

@Toby Fox hocam bu X1'in sorunu nedir? Aklıma en çok yatan o oldu.

Sanırım bunu alacağım: https://wraithesports.com/products/pulsar-xlite-v3-esports-wireless-mouse?variant=49034053058753

Razer DAV3 Pro ile çok benzer ve bana benzer şekilde tutan insanlar çok memnun kalmış DAV3'ten. Ama kronik scroll sorunu var, bu yüzden Pulsar. İndirim biterse alamam ama

Hocam bu önerdiğinizin beyazı indirimdeymiş ama 65 gram ağırlığı var mış daha hafifi yok mu aynı şekilli?

@Toby Fox @SF26, hocalarım son bir kez fikir lazım.
Saatlerce araştırdım bir sürü mouse arasından sona 2 tane kaldı, fiyatlar inanılmaz uçtuğu ve iade-değişim hakkı olmadığı için doğru kararı vermek istiyorum.

Aradaki 600TL'ye değer mi Maya X? Ve OGM'in Zeus rengi çok hoşuma gitmişti maalesef yok, mecburen bunu veya siyahı alacağım.
Maya X'te optik switch var, OGM'de normal. İlk kez ergo deneyeceğim pişman olmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu konuyu takip ediyorum. En son Attack Shark R2 Magnezyum'da karar kıldım. Gayet memnunum şuanlık. MCU tarafında bir sorun yok 8Khz'i gayet iyi kaldırıyor. Magnezyum isterseniz tercih edebilirsiniz. Onun dışında Attack Shark R5 Karbon gibi bir seçenek de var. Bunlara da bakmanızı öneririm.
Hangisini aldın hocam? Ben de OGM Pro V2 alacağım sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…