KS KS Tolunay Uzman Katılım 1 Mart 2025 Mesajlar 23 Beğeniler 6 Pazar 15:38 #11 user44 dedi: Diğer modellerde yok evet bana sorarsanız çok da önemli bir detay değil. Ayrıca KP70'de DualSense gibi çok iyi bir haptic feedback sunmaz. Genişletmek için tıkla... Birkaç rekabetçi oyunu gamepad ile oynayan video izledim de aslında rekabetci oyunlarda da kullanabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: Pazartesi 00:10
user44 dedi: Diğer modellerde yok evet bana sorarsanız çok da önemli bir detay değil. Ayrıca KP70'de DualSense gibi çok iyi bir haptic feedback sunmaz. Genişletmek için tıkla... Birkaç rekabetçi oyunu gamepad ile oynayan video izledim de aslında rekabetci oyunlarda da kullanabilirim.
user44 Uzman Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 213 Beğeniler 98 Pazar 19:21 #12 Tolunay dedi: Birkaç rekabetçi oyunu gamepad ile oynayan video izledim de aslında rekabetci oyunlarda da kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... O zaman Gamesir G7 Pro alın geçin.
Tolunay dedi: Birkaç rekabetçi oyunu gamepad ile oynayan video izledim de aslında rekabetci oyunlarda da kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... O zaman Gamesir G7 Pro alın geçin.