A adredrad Uzman Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 46 Beğeniler 11 11 Ağustos 2025 #1 Malatya'da yaşıyorum. Artık yeni yapılan TOKİ'lerde mesela Malatya Bostanbaşı projesinde FTTB fiber mi olur yoksa FTTH fiber mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2025
Malatya'da yaşıyorum. Artık yeni yapılan TOKİ'lerde mesela Malatya Bostanbaşı projesinde FTTB fiber mi olur yoksa FTTH fiber mi?
Jorji Uzman Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 112 Makaleler 1 Beğeniler 92 11 Ağustos 2025 #2 FTTH yuksek ihtimal.
7 7744 Uzman Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 44 Beğeniler 12 11 Ağustos 2025 #3 adredrad dedi: Malatya'da yaşıyorum. Artık yeni yapılan TOKİ'lerde mesela Malatya bostanbaşı projesinde FTTB fiber mi olur yoksa FTTH fiber mi? Genişletmek için tıkla... Cok yüksek ihtimal FTTH olur hocam FTTB çok nadir gördüm yeni binalarda.
adredrad dedi: Malatya'da yaşıyorum. Artık yeni yapılan TOKİ'lerde mesela Malatya bostanbaşı projesinde FTTB fiber mi olur yoksa FTTH fiber mi? Genişletmek için tıkla... Cok yüksek ihtimal FTTH olur hocam FTTB çok nadir gördüm yeni binalarda.