Mali GPU’lu cihazlarda Cuphead kasıyor ama Hollow Knight: Silksong akıcı, normal mi?

Buzcuk

Uzman
Amacım çok kasmak değil, Eden emulatör kullanıyordum ama Cuphead’te kasarken Hollow Knight: Silksong’ta kasmıyor. Bu Mali cihazlarda normal mi, bu durumu nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:
Amacım çok kasmak değil, eden emulatör kullanıyordum ama Cuphead'te kasarken hollow Knight: Silksong'ta kasmıyor. Bu Mali cihazlarda normal mi, bu durumu nasıl çözebilirim?

Mali'de leş gibi bir driver sorunu olduğu için dengesiz olması normal. Genelde emülatörler optimizasyon yayınlarsa düzeliyor aksi takdirde çok ümitlenmeyin. Emülasyon da kağıt üstünde Mali'den güçsüz snapdragonların 2 kat performans falan göstermesinin en büyük sebebi turnip driver. He bir de Cuphead Switch için bile tam uygun değil aslında optimizasyonla kurtarılmış bir oyun çünkü Engine sorunluydu sen o sorunlu oyunu bir de Vulkan'a çevirmeye çalışınca daha da sapıtıyor.

Hocam bana Mali patchli Switch emulatörü önerir misiniz?

Hocam bana Mali patchli Switch emulatörü önerir misiniz?

Çoğu işe yaramıyor zaten. Ryujinx aşırı stabil oluyordu lakin accurate yüksek olduğundan daha da fazla kasabilir. Sudachi'yi deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…