POSTAL Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Beğeniler 370 16 Ekim 2025 #11 En azından soyadın güvende bardağa dolu tarafından bak.
Sensei Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.337 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 4.676 16 Ekim 2025 #12 27294 dedi: Ah şunu Avrupa ülkelerinde yapsalar yiyecekleri cezaları bir bilseniz... Nasıl sinirleniyorum var ya. Genişletmek için tıkla... Bakkaldan çikolata çaldığımda bakkal dayıya ceza kesiyorlar mı? Cezayı "yetkisiz erişim" yapana saplayacaksın.
27294 dedi: Ah şunu Avrupa ülkelerinde yapsalar yiyecekleri cezaları bir bilseniz... Nasıl sinirleniyorum var ya. Genişletmek için tıkla... Bakkaldan çikolata çaldığımda bakkal dayıya ceza kesiyorlar mı? Cezayı "yetkisiz erişim" yapana saplayacaksın.
W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 904 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 511 16 Ekim 2025 #13 Sensei dedi: Bakkaldan çikolata çaldığımda bakkal dayıya ceza kesiyorlar mı? Cezayı "yetkisiz erişim" yapana saplayacaksın. Genişletmek için tıkla... Duruma göre evet haklısın ama mesela kasıtlı olarak güvenlik açığı bırakan şirketler var öyle bir durumda o açığı bırakan şirkette sorumlu olmalı.
Sensei dedi: Bakkaldan çikolata çaldığımda bakkal dayıya ceza kesiyorlar mı? Cezayı "yetkisiz erişim" yapana saplayacaksın. Genişletmek için tıkla... Duruma göre evet haklısın ama mesela kasıtlı olarak güvenlik açığı bırakan şirketler var öyle bir durumda o açığı bırakan şirkette sorumlu olmalı.
Darth AMD Başarılı Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 1.232 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 681 Yer Burdur 16 Ekim 2025 #14 Ya şimdi veri sızıntısı diyorlar ama satıp satmadıkları konusunda bilgimiz yok. Ben artık inanmıyorum.
Ya şimdi veri sızıntısı diyorlar ama satıp satmadıkları konusunda bilgimiz yok. Ben artık inanmıyorum.
KS KS BerkayZ87 Seçkin Sosyal Locası Hatasız Çalışıyor Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 5.845 Makaleler 50 Çözümler 105 Beğeniler 10.536 16 Ekim 2025 #15 Darth AMD dedi: Ya şimdi veri sızıntısı diyorlar ama satıp satmadıkları konusunda bilgimiz yok. Ben artık inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu hicbir zaman bilemeyecegiz
Darth AMD dedi: Ya şimdi veri sızıntısı diyorlar ama satıp satmadıkları konusunda bilgimiz yok. Ben artık inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu hicbir zaman bilemeyecegiz
Stourmer Uzman Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 297 Beğeniler 127 16 Ekim 2025 #16 Allah'tan o kadar zengin değilim ki Mango'da üyeliğim yoktu
KS KS BerkayZ87 Seçkin Sosyal Locası Hatasız Çalışıyor Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 5.845 Makaleler 50 Çözümler 105 Beğeniler 10.536 16 Ekim 2025 #17 Stourmer dedi: Allah'tan o kadar zengin değilim ki Mango'da üyeliğim yoktu Genişletmek için tıkla... Inditex indirimlerinde ucuzluyor hocam. Normalde pahali ama indirim doneminde ucuz diye bildigimiz magazalarin fiyatina kadar dusuyor. Ek olarak Mango'dan alisveris yapmayarak cok bir sey kaybetmiyorsunuz cunku urunleri o kadar para verecek kadar iyi degil.
Stourmer dedi: Allah'tan o kadar zengin değilim ki Mango'da üyeliğim yoktu Genişletmek için tıkla... Inditex indirimlerinde ucuzluyor hocam. Normalde pahali ama indirim doneminde ucuz diye bildigimiz magazalarin fiyatina kadar dusuyor. Ek olarak Mango'dan alisveris yapmayarak cok bir sey kaybetmiyorsunuz cunku urunleri o kadar para verecek kadar iyi degil.
Sensei Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.337 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 4.676 16 Ekim 2025 #18 WebSmith dedi: Duruma göre evet haklısın ama mesela kasıtlı olarak güvenlik açığı bırakan şirketler var öyle bir durumda o açığı bırakan şirkette sorumlu olmalı. Genişletmek için tıkla... Yetkisiz erişen kişi bulunduğunda bunun da kokusu çıkar bence.
WebSmith dedi: Duruma göre evet haklısın ama mesela kasıtlı olarak güvenlik açığı bırakan şirketler var öyle bir durumda o açığı bırakan şirkette sorumlu olmalı. Genişletmek için tıkla... Yetkisiz erişen kişi bulunduğunda bunun da kokusu çıkar bence.