X - Twitter Manifest blocker: Tralala Edition ile akışı temiz tutun

Script ihtiyacı duymadan muted kelimelerimi ilmek ilmek işliyorum. İyi bir taym için listenize bu kelimeleri öneririm.

Eki Görüntüle 284422Eki Görüntüle 284423
200 kelime sınırı var, bizi sıkıntıya sokuyor, şöyle daha advanced bir şey olsa regex ile felan iyi olur.

Sistem o kadar ilkel ki örneğin elmayla ilgili bir şey görmek istemiyorsun, bu sefer "Elma,Elmalar,Elması,Elmaları..." diye eklemek gerekiyor, slotu bayağı dolduruyor bu.

Şöyle bir eklenti var, ben hiç kullanmadım ama çok tavsiye ediliyor, denemek isteyen bakabilir: Control Panel for Twitter

Kelime sınırını bilmem ama umarım engel sınırı yoktur. Her gün 30 kişi engelliyorum çünkü.

Kendime wonderland yarattım bu muhteşem özelliği kullanarak. Herkesin engel spamlamaya başlaması gerekiyor.
Kadın paylaşıp ona abazalık yapanlar mı dersin, okul saldırısını öven mi dersin , ragebait mi dersin , 15 yaşında olanlar mı dersin bilemiyorum.

Kadın paylaşıp ona abazalık yapanlar mı dersin, okul saldırısını öven mi dersin , ragebait mi dersin , 15 yaşında olanlar mı dersin bilemiyorum.
Ragebait keyifli ya aslında. Ben daha çok düşük zekalıları, terör destekçilerini ve Joker fanlarını engelliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…