Bugün Claude ile calisirken X akisinda geziyordum. 10 tane Post'tan 2-3 tanesi Manifest ile ilgili olunca sozcuk engelleyeyim dedim ama tek tek ekleniyormus. Ben de Astra'ya sunu yazdirdim ve 2 dakikada 35 tane kelimeyi ekledim
Bugün claude ile calisirken X akisinda geziyordum. 10 tane Post'tan 2-3 tanesi manifest ile ilgili olunca sozcuk engelleyeyim dedim ama tek tek ekleniyormus. Ben de Astra'ya sunu yazdirdim ve 2 dakikada 35 tane kelimeyi ekledim
200 kelime sınırı var, bizi sıkıntıya sokuyor, şöyle daha advanced bir şey olsa regex ile felan iyi olur.
Sistem o kadar ilkel ki örneğin elmayla ilgili bir şey görmek istemiyorsun, bu sefer "Elma,Elmalar,Elması,Elmaları..." diye eklemek gerekiyor, slotu bayağı dolduruyor bu.
Şöyle bir eklenti var, ben hiç kullanmadım ama çok tavsiye ediliyor, denemek isteyen bakabilir: Control Panel for Twitter
200 kelime sınırı var, bizi sıkıntıya sokuyor, şöyle daha advanced bir şey olsa regex ile felan iyi olur.
Sistem o kadar ilkel ki örneğin elmayla ilgili bir şey görmek istemiyorsun, bu sefer "Elma,Elmalar,Elması,Elmaları..." diye eklemek gerekiyor, slotu bayağı dolduruyor bu.
Şöyle bir eklenti var, ben hiç kullanmadım ama çok tavsiye ediliyor, denemek isteyen bakabilir: Control Panel for Twitter