awaxs

Uzman

Rap 2 kere göndeme var ve bundan rahsız oldum pop kız gurubusunuz, rap sağalama neyinize? Trap drill anlarım da rap protest tarafı kadın haklarını da savunur. Bunu da bilimiyor, en çok kadın aşalığan müzik türüde popdur bunu da server uraz. (seksi popstar'ları Photoshop'suz gören ergenlerin iner) sözüle bitireyim sizin fikileriniz neledir bu konuda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gereksiz bir grup kanımca. Pek de ciddiye almaya gerek yok. 2 - 3 şarkı daha söylerler, dağılırlar giderler. Şu an çocuk kitlesi tarafından göklere çıkarılsa da bir süre sonra kıymeti kalmayacak.

@awaxs, yani videoyu izlemedim ancak böyle konularda mantıklı düşünemeyecek, kendi çıkarları için konuşacak bir 17-18 yaş genç grubuna benziyorlar. Çok ciddiye almayın, bunları feyz alıp da fikirlerini savunanları da pek takmayın.

Grubu tanımamamla beraber düşmanlığım da yok, yaptıkları yorumlar eğer böyleyse, bu şekilde düşünülmesi taraftarıyım.

Ne boş şeyleri gündeme getiriyoruz. "Manifest manifest..." diye görüp duruyordum ama birisi fotoğraflarını koyup bir şey paylaşınca şarkı gurubu olduğunu anladım. Gündem olması gereken daha önemli şeyler var gibi.