Manisa Turgutlu'da liseye silahlı saldırı: Yaralılar var!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Torukojin Kaneki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 439
  • Etiketler Etiketler
    manisa
Yakalamışlar kansızı. Keşke idam cezası olsa da hakkını bulsa.
Doğru olan ailesi ile beraber rezil etmek. Yoksa kendi hayatını sonlandıracak şekilde her yerde konuşulma uğruna bile bunu yapacak asosyal zeka problemli oluşumlar var.

Direkt kamuoyu önünde annesini sağa sola süreceksin. Gün yüzü göstertmeyeceksin. Diğerlerine ibret olacak.

Tüm ülke önünde eğitimi vermeyi becerememiş anne ve babasını rezil edeceksin ki yaşanan daha korkunç olay gibi bir daha yaşanmasın.

Türkiye tarihinin en kötü milli eğitim bakanı olabilir mi? Daha 3 gün önce kantinden yemek yiyen öğrenciler komple zehirlendi, 3 tanesi hayatını kaybetti.

Bitmiyor ki, o kadar çoklar, bazısı hazırda bekliyordur hatta. Her türlü suçluya saldırılar, mafyalar cirit atıyor.

Maraş'ta aileyi de aldılar da ne oldu? Hiçbir şey de değişmedi. Hatta en son babası çocuktan şikayetçi olmuş. Hani ortalığın içine edip sonra kendisi de ölen, silah tutturarak "adam olmayı" öğrettiği çocuktan

Çözümü sadece aileyi almak değil işte. Çok mu Rus kafasıyla düşünüyorum bilmiyorum ama "Çıkaracaksın televizyona, tüm ülke gözünün önünde aşağılayıp tükürüp rezil edeceksin." Sonra da sürükleyerek ceza evine. Yemişim resmiyeti.

Amerika'da 14 yaşındaki bir çocuk okulu tehdit etti diye swat tarafından basılıp zorla böyle rezil görüntülerini basına verip arkasından vali çıkıp bunları böyle yapmaya devam edeceğiz diye omurga göstermesi, bizde ise bırakın saldırganın yüzünü falan ismini sansürlüyorlar.

O kadar çok var ki, böyle mafya, it kopuğu 1 günde kim bilir neler dönüyordur. Haberlerde gördükleriniz az bir kısmı. Çok ağır cezalar olmalı; ancak adalet olmayınca boşa konuşuruz. Malum kişiye adada villa yaptırıyorlar, kaç kişiyi öldürmüş caniye. Aksine ödüllendiriyorlar.

O bu konunun dışında, apayrı ve çok boyutlu bir konu. Ona yapılacak bir şey 1999'da sıcağı sıcağına yapılacaktı. Şu anda kendisinin bir önemi yok, ama bir sembol o. Ülkede 10 milyonun üstünde onunla aynı kökeni paylaşan var. Ona yapılacak bir şeyde de iç savaş çıkartmaya çalışacak -çok üzülerek maalesef ki- muhtemelen 1 milyonun üzerinde kişi var o 10 milyonda. Basite indirgenebilecek bir olay değil. Yapılana doğru demiyorum, orası net bilinsin. Demek istediğim şu, bir mafya vs. falan ile de kıyaslanabilecek bir mesele değil o.

Yıllar boyunca böyle kişilik tipleri dizilerle servis edildi bize, hala da ediliyor. Teşhir etmek işe yaramaz bizde, çünkü zaten Amerikalılardan daha alışığız bu mevzuları görmeye. Yapılabilecek iki şey var; bir bu sorunlu nüfusu doğal seçilimle uğurlayacaksın bir de yeni çocukları düzgün eğiteceksin. Zaten beceremediğimiz de o. Çocuk yetiştirmesi gereken aklı selim kitle çocuk yapmıyor, yetiştirmemesi gereken bozuklar 4-5-6-7-8-9'ar tane yapmakla meşgul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…