Manisa Turgutlu'da liseye silahlı saldırı: Yaralılar var!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Torukojin Kaneki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 499
  • Etiketler Etiketler
    manisa
Bu durumu herkes biliyor, aklı başında olan. Ben bu konu için konuştum. Yoksa ülke elden gitmiş, zaten ele geçirmişler tamamen.

Bu durumu herkes biliyor, aklı başında olan. Ben bu konu için konuştum. Yoksa ülke elden gitmiş, zaten ele geçirmişler tamamen.
II. Mahmut'un Vakayi Hayriye'sine büyük saygı duyuyorum ben bu yüzden. Adam temiz kurulum yapmış Darısı bizdeki bozuklara.

II. Mahmut'un Vakayi Hayriye'sine büyük saygı duyuyorum ben bu yüzden. Adam temiz kurulum yapmış Darısı bizdeki bozuklara.
Düzeltemezsin kardeşim, imkansız. Cahil, çok eğitilemezler; ona da izin vermezler. Maymunun IQ zeka seviyesi ile yarışır düzeyde tipler, nasıl doğruyu anlatacaksın? Ancak yer içer, dışkılar. Bunlar böyle, bir de maaş alıyorsa tamam.

Madde kullanımının 12 yaşına indiği bir ülkede yaşıyoruz. Türkiye’de malesef ciddi bir ahlaki ve toplumsal çöküş yaşanıyor. Özellikle yeni jenerasyonun bir kısmı fazlası ile başıboş yetişiyor. Saygı, görgü, empati gibi temel değerler farkında mısınız giderek göz ardı ediliyor. Ya ben Y kuşağındanım çokta geriye gitmiyorum 96'lıyım. Bizim dönemimizde yoktu böyle şeyler.

Gerçekten de eğitim ailede başlıyor. Çocuk ilk olarak ailesinden neyin doğru, neyin yanlış olduğunu öğreniyor sonrasında arkadaş çevresi, okul falan derken içinde bulunduğu sosyal ortam karakterinin şekillenmesinde rol oynuyor. Yanlış davranışların sürekli normalleştirildiği çevrede büyüyen insanlar içerisinde de böyle kanı bozuk, cani ruhlu psikopat tipler türüyor.

Son 5 yıldır sapıttı ortam. Hızlandırılmış bir çöküş var.

Ne olacak, dizilerden de görüyorlar. Ben hiç Türk dizisi izlemem. Ama görüyorum, doğulu mafya özendirmek, cahil tipleri sonradan düzgün biri gibi gösterip zengin ettirmek. Yok, pavyon dizisi yapmışlar bir ara da genç kızları ona özendiriyorlardı.

O da dizilerin suçu. Dizilerde servis ediliyor diye bu saldırganlara neden olan ve çocuk yetiştirmeyi bilemeyen aşağılıkları aşağılayıp sürüklememek olmaz.

Dizilerde sigara içilmesi ve gösterilmesi kanunen yasak özendirici etkisi nedeni ile ama silah, şiddet, ahlaksızlık her türlü kötülük serbest bu nasıl bir tezat, nasıl bir çelişki onu da anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…