Düğün zorunlu bir şey değil. Parası olmayan yapamıyorsa da zorlayıp insanları rahatsız etmesin. Manası yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Vallaha hocam mahallede anıra anıra affedersiniz bağırmak eğlence değildir asla.
Bence de değil zaten. Ama hoşuna giden insanlar var ne yazık ki.
Niyeti alnında yazmıyor nerden bilebilirim? Olumsuzlukla suçlamadım zaten şüpheci yaklaşmak için de birine hesap vermem gerekmiyor.
Tüm valiliklerin aynı kararı alması dileğiyle. 
Milletin parasızlığının cezasını tüm mahalle ödüyor yav, böyle bir şey olabilir mi? Gelişmiş ülkelerin hiçbirinde sokakta düğün, eğlence, konvoy vb. tarzı eğlenceler göremezsiniz çünkü onlarda yasaktır ve ciddi cezaları vardır.
- Makaleler
- 1
Hmm…Tüm valiliklerin aynı kararı alması dileğiyle.Milletin parasızlığının cezasını tüm mahalle ödüyor yav, böyle bir şey olabilir mi? Gelişmiş ülkelerin hiçbirinde sokakta düğün, eğlence, konvoy vb. tarzı eğlenceler göremezsiniz çünkü onlarda yasaktır ve ciddi cezaları vardır.
Artık %100 bilmiyorsanız bir şeyi ‘X ülkelerde de şu yok’ demeyi bırakın. ‘Yoktur bence’ deseniz, neyse. Sorun yok aslında.
- Makaleler
- 1
Ne alaka? Bir kere bu haberi olumlu görerek paylaşan zaten benim. Demek istediğim, 'şurada yapamazsın, burada yapamazsın' diyorsun; ben onu göstermeye çalıştım.O videodakileri de mahalle aralarında yapıyorlar zaten. Sorun yok, değil mi?![]()
Nerede yaşadığınızı bilemiyorum da kapınızın önünde dın dın diye davul sesi çalınca, insan bilmediği küfürü de öğreniyor.
Bourrasque
Gelişen
Tez vakitte yurt genelinde de yasaklanir umarim.
Yeni konular
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-