Manisa'da okula düzenlenen saldırıya ilişkin yayın yasağı getirildi

Başka ülke olsa alt kademeden üste kadar istifalar verilirdi.

Olay ne, saldırı okula mi olmuş yoksa okul önünde mi gerçekleşmiş anlamadım. Biri anlatabilir mi ne olduğunu? @Captain Skriniar

2'si ağır olmak üzere toplam 11 öğrenci yaralandığı yazıyor internette de ne kadar doğru bilmiyorum.

Ulan o kadar saldırı oldu, 2 gün okulların önüne polis koydunuz, onu da geri çektiniz. Aradığımızda bile polis gelmiyor. Çocuğum olsa okula göndermeye çekinirim. Okulların içi leş gibi zaten, ne öğrenci, öğrenci; ne hocalar, hoca.

Bu yüzden LGS’nin önemi YKS’den daha fazla olmaya başladı, hiyerarşi kültürü olan liselerde bu tarz silahlı olaylar olmuyor. Sapığı olur, o sapığı da İEL’deki aslan parçaları gibi indirirler.

Sorsan konuşmalarda okullarımız tam güvende falan diye konuşmaya devam ederler. Peh.

Olay ne, saldırı okula mi olmuş yoksa okul önünde mi gerçekleşmiş anlamadım. Biri anlatabilir mi ne olduğunu? @Captain Skriniar
Okul dışında olduğu söyleniyor.

2'si ağır olmak üzere toplam 11 öğrenci yaralandığı yazıyor internette de ne kadar doğru bilmiyorum.
Okul çevresinde yaşayan bazı vatandaşlarda, sayının daha fazla olduğunu söylüyor. Bu işinde kokusu çıkar en sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…