Videodaki silah yivsiz bir av tüfeği. Alması zor değil. Fiyatı da kabul edilebilir düzeyde. Muhtemelen hiç enine boyuna araştırmadığınız için böyle düşünüyorsunuz.
Yivsiz diye alması zor değil diye bir şey yok. Hem de normal silahı da el altından çok rahat buluyorsun. Adamın dediği herkesin evinde/belinde silah bulunması, maden bu kadar kolay bireysel silahlanma gelsin.
Evet yivsiz tüfek alması zor değil. Psikoloji testini geçen alıyor. Lakin sorunda burada başlıyor. Neden bu kadar kolay? Sokakta birine baksan, silah çekecek düzeyde.
Yivsiz diye alması zor değil diye bir şey yok. Hem de normal silahı da el altından çok rahat buluyorsun. Adamın dediği herkesin evinde/belinde silah bulunması, maden bu kadar kolay bireysel silahlanma gelsin.
Ne psikoloji testi, reis 5K'ye Glock buluyorsun, konuşturma şimdi
Boş muhabbet yapıyorlar, sanalda atıp tutmak kolay. Şunu bulursun, zor değil; o silahı alırsın, kolay. Bul bakayım, nasıl buluyorsun? Tanıdık yoksa 2. günden paket olursun. Her şeyi yazmayayım buraya; 15 yaşındaki kardeşler, siz bulamazsınız o silahı. Bu videodaki sıpa da babasının tüfeğini almış.
Yanlış bilgi: 6136 sayılı kanun kapsamında taşıma ruhsatı alan kişiler silah taşıyabilir. Taşıma ruhsatı için avukat, hakim ve savcı olmaya gerek yoktur.
Alır, evine koyarsın. En kötü benim dediğim illegal, sana gösterirdim. Burada forumda SS alıp atamıyorum, fiyatlarından markasına 5-10 bine diyorum, kutulu neyse, anladın işte sen. Beline tak ama polise yakalanırsan 2. de terörden alırlar.
Bir de bulundurma ruhsatı var onu da taşıyamıyorsun, işyerinde falan tutarsın.
Şimdi yine okullara güvenlik koyalım diye gelirler. Hükümet de boşta kalan akgençleri nereye yerleştirsek diye arayıştaydı iyi olur. Kimse milli eğitim bakanı niye istifa etmiyor demiyor. Güvenlik koyalım diyor. Rezil ülke
Taşıyabiliyorsun ama şartları var, mesleğine işine bakıyorlar. Onları sağlarsan evet 5 yillik 200k civarında bir harç ucreti var. Bir de bulundurma ruhsati var onda da yine iş yeri istiyorlar. Yani normal çalışana işciye vermiyorlar taşıma ruhsatını ama bulundurma ruhsatı alınıyormuş 21 yaş ve suç geçmişin olmazsa. Evde bulundurursun işte, o da 5 yıllık 60 bin TL.
Şimdi yine okullara güvenlik koyalım diye gelirler. Hükümet de boşta kalan akgençleri nereye yerleştirsek diye arayıştaydı iyi olur. Kimse milli eğitim bakanı niye istifa etmiyor demiyor. Güvenlik koyalım diyor. Rezil ülke