@WundeBaa, bütçe varsa 5070 Ti yoksa 9070XT, anakartı Force yaparsanız 9800X3D kullanırsınız, 70-80 derece bu işlemciler için normal sıcaklıklar, bu Peerless'den daha iyi bir soğutucu.
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.009,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@Josh, fiyat performans oranı yüksek bir kart, Gaming X AX V2 benim favori kartım ama 1.000 TL'den fazla fark var, düşük bütçe F/P sistemlerde şu an Force güzel seçenek.
@Josh, fiyat performans oranı yüksek bir kart, Gaming X AX V2 benim favori kartım ama 1.000 TL'den fazla fark var, düşük bütçe F/P sistemlerde şu an Force güzel seçenek.
@Josh, bende sistem yenileyeceğim Force aklımı çeliyor, çok yeterli bir anakart aradaki farka bir soğutucu alınabilir.
Force olan modelin RAM OC potansiyeli daha yüksek, 2 slot olmasından ötürü, RAM OC niyetiniz varsa direkt onu alın, pasif soğutmaları, ATX yapısı port sayıları, Debug ledleri gibi eksiksiz bir kart Gaming X AX V2 ama fiyatı 8 üstüne çıkınca geri planda kaldı.
@Josh, bende sistem yenileyeceğim Force aklımı çeliyor, çok yeterli bir anakart aradaki farka bir soğutucu alınabilir.
Force olan modelin RAM OC potansiyeli daha yüksek, 2 slot olmasından ötürü, RAM OC niyetiniz varsa direkt onu alın, pasif soğutmaları, ATX yapısı port sayıları, Debug ledleri gibi eksiksiz bir kart Gaming X AX V2 ama fiyatı 8 üstüne çıkınca geri planda kaldı.