Özellikle sesslik üzerine yapılmış manyetik var mı bilmiyorum mekanikler var ekstra sessiz istiyorsan. Onun dışında ikisi de standart seslidir. Ses tokluğu ve hissiyat açısından mekanikler daha iyidir. Manyetik daha hızlı, Switch tetiklenme mesafesini ayarlayabiliyorsun vs artıları var. Competitive oyunlar oynuyorsan alınabilir fakat şart değil.
Özellikle sesslik üzerine yapılmış manyetik var mı bilmiyorum mekanikler var ekstra sessiz istiyorsan. Onun dışında ikisi de standart seslidir. Ses tokluğu ve hissiyat açısından mekanikler daha iyidir. Manyetik daha hızlı, Switch tetiklenme mesafesini ayarlayabiliyorsun vs artıları var.competitive oyunlar oynuyorsan alınabilir fakat şart değil.
Anladım hocam siz daha önce optik mekanik kullandınız mı ses farkı nasıldır merak ediyorum ve basış hissiyatı olarak daha mı rahat? Sesi az çıkaran benim için daha iyidir.
Anladım hocam siz daha önce optik mekanik kullandınız mı ses farkı nasıldır merak ediyorum ve basış hissiyatı olarak daha mı rahat? Sesi az çıkaran benim için daha iyidir.
Hocam optik mekanik klavyeler düz normal mekanik klavyelere göre daha sağlıklı daha stabil yani sallantı yapmıyor diye seviyorum ben o yüzden bu ikisi arasında kaldım. Tok ses önemli değil de sadece cızırtı yapmasın şık sık diye ses çıkmasın yeterli. Ayrıca Manyetik Switch klavyeler mekanik klavyeler ve optiklere göre daha pahalı en pahalı manyetik switch.
Hocam optik mekanik klavyeler düz normal mekanik klavyelere göre daha sağlıklı daha stabil yani sallantı yapmıyor diye seviyorum ben o yüzden bu ikisi arasında kaldım. Tok ses önemli değil de sadece cızırtı yapmasın şık sık diye ses çıkmasın yeterli. Ayrıca manyetik Switch klavyeler mekanik klavyeler ve optiklere göre daha pahalı en pahalı manyetik Switch.
optik mekanik olanlar bunlar hocam lazer ile algılama yapıyor asusun klavyesi ASUS ROG SCOPE II 96 WİRELESS RX RED OPTİK SWİTCH manyetik olarak benim almak istediğim klavye ASUS ROG FALCHİON ACE 75 HE bu nasıldır ses olarak ?
Optik mekanik olanlar bunlar hocam lazer ile algılama yapıyor ASUS'un klavyesi ASUS ROG scope II 96 Wireless RX red optik Switch manyetik olarak benim almak istediğim klavye ASUS ROG falchion ace 75 he bu nasıldır ses olarak?
ASUS ekipman alınmaz overpriced ürünler neredeyse hepsi. Yay sesi duymamak içinde direk manyetik klavye alın derim. Bütçeniz nedir ona göre öneri yapabilirim.
ASUS ekipman alınmaz overpriced ürünler neredeyse hepsi. Yay sesi duymamak içinde direk manyetik klavye alın derim. Bütçeniz nedir ona göre öneri yapabilirim.
12 bin TL ye kadar çıkabilirim. Benim de gönlümden manyetik geçiyor ama manyetik klavyelerdeki 8000 Hz FPS düşürüyor diyorlar klavyede de aynı durum var mı mouse lara özel bir durum mu o 8000 Hz de FPS düşürme olayı