Kissofdeath
Deneyimli
Marangozda bir adet masa yaptıracağım. Çok özel bir şey yaptırmak istiyorum. Her türlü fikire açığım. Öncelikle masa bembeyaz olacak. L şeklinde düşünmüyorum. Masanın boyu doğu batı yönünde 200 cm, kuzey güney yönündeki uzunluğu 90 cm ve yüksekliği 75 cm düşünüyorum. Masada 2 adet monitör olacak biri 32 inç diğeri 24 inç. Sizce uzunlukları iyi düşünmüş müyüm? Bu birinci sorum. İkincisi ise masayı dizayn ettirirken neler ekletmeliyim sizce? Ben şunları düşündüm: Masanın alt kısmının tavanına bir bölme ekletip kabloları ve prizi orada saklayacağım. Masanın üstünde kablo kirliliği olsun istemiyorum. Aşağıya fotoğraf bıraktım.
Bir de kavyem kablolu olduğu için klavyemin olduğu kısma bir delik açtırıp klavyenin kablosunu oradan aşağı çekip masaüstünde kablo kirliliğini tamamen engellemeyi düşünüyorum. Ayrıca bilgisayar kasasını masanın üstüne koyacağım için bir delik de kasanın arkasına açtırıp kasanın arkasındaki kabloların hepsini oradan aşağı almayı düşünüyorum. Ve son olarak da masanın sağına ve soluna 2 ayrı minik çekmeceli dolap düşünüyorum.
Aklıma gelenler bunlar. Sizce extradan ekletmem gereken şeyler var mı?
Bir de kavyem kablolu olduğu için klavyemin olduğu kısma bir delik açtırıp klavyenin kablosunu oradan aşağı çekip masaüstünde kablo kirliliğini tamamen engellemeyi düşünüyorum. Ayrıca bilgisayar kasasını masanın üstüne koyacağım için bir delik de kasanın arkasına açtırıp kasanın arkasındaki kabloların hepsini oradan aşağı almayı düşünüyorum. Ve son olarak da masanın sağına ve soluna 2 ayrı minik çekmeceli dolap düşünüyorum.
Aklıma gelenler bunlar. Sizce extradan ekletmem gereken şeyler var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: