Markaların ürettiği en kötü telefonlar nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1151
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    sizce
Redmi 10 2022 telefonsuz 1 yıl geçirdim ardından bu cihaza geçtim geçmez olaydım aldığım ay duvara fırlattım.

Redmi 9at düşünün bir de ROM atabilirdiniz aslında akıcı oluyor.

Bilmiyorum hocam root işleri her zaman beni korkutmuştur.

O yüzden eski kullanmadığınız telefonlara atabilirsiniz. TWRP kurduktan sonra gerisi kolay Custom ROM'u TWRP ile flash'lıyorsunuz sadece.

İfadeler: 792
Samsung a0X serisi, Xiaomi XC serileri, Reeder bütün telefonları, Apple için iPhone 15 baz modeli diyorum.
A05 gene iyi sayılır diğerleri arasından hocam. En azından Snapdragon 680 kullanmışlar. Bu SoC giriş seviyesi de olsa diğer kullanılmış diğer SoC'lara göre daha çok güven veriyor bence.

Kimse LG dememiş. Garibime gitti.

LG gayet güzel telefonlar üretiyordu. Ancak deneysel modelleri amiral gemisi serilerinde denediği ve deneysel özellikleri sonraki modellerde göstermediği için çoğu kişi tarafından unutuldu.

Mesela G5'i örnek verelim. Modüler bataryası vardı ancak G6'da bu yoktu.

Kimse LG dememiş. Garibime gitti.
LG, G2'ye kadar hiç de fena değildi. Ta ki LG G2 çıkana kadar. O zamanlardan sonra sorunlar çıkmaya başladı çoğu cihazından. LG G3 kronik anakart ve mavi ekran sorunları ile ünlü mesela.

Oyun oynama gibi bir amacınız yoksa A03'ten sonrası gayet yeterli.

Samsung'larda eski A serileri kasıyor. A71 A51 vb. onlar yerine eski S serisindeki amiral gemilerini almak daha iyi olur.

İfadeler: 308
Samsung'larda eski A serileri kasıyor. A71 A51 vb. onlar yerine eski S serisindeki amiral gemilerini almak daha iyi olur.

Şu anda A03 kullanıyorum. O söz ettiğiniz kasma nedense bende yok ama.

Şu anda A03 kullanıyorum. O söz ettiğiniz kasma nedense bende yok ama.
Benim bir arkadaşım A02 kullanıyordu ve çok kasıyordu. Ben A50 ve A71 kullandım ikisi de kasıyordu ama S serilerinde hiç yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 308
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…