Konu Başlıkları Gizle
Foruma katıldığımdan bu güne kadar editörde Markdown desteği gelmesini istemiştim. Başlarda bu öneri uygulansa da sonraki zamanlarda uyumsuzluk sorunları yüzünden bu özellik kaldırıldı maalesef. Ben de makale yazarken kullanım kolaylığı sağladığı için bunun otomatik dönüştürülmesini sağlayan basit bir site hazırladım. İlk kez web üzerinde "metin editörü" yapacağım için çok büyük katkıları oldu projenin(Regex öğrendim az buçuk
). Çok sade olduğunu ben de biliyorum, katkıda bulunursanız da çok sevinirim.
Website adresi: Markdown to BBCode
Siteye katkıda bulunmak ve hata bildirimi için projenin GitHub sayfasında başlık açabilir veya pull request atabilirsiniz.
GitHub sayfası: GitHub - kaanchinar/mdtobb: Markdown to Bulletin Board Code converter website
Not: Bu konuyu da kendi projemi kullanarak yazdım
. Projeyi beğendiyseniz yıldızlamayı unutmayın.

Website adresi: Markdown to BBCode
Neler yapılabiliyor
Siteyi tamamen kendi kullanım alışkanlıklarıma uygun yaptığım için sizin aradığınız bazı özellikler olmayabilir. Fakat genel olarak tüm öğeleri ekledim. Markdown editörü olarak Ghostwriter kullandığım için başka editör kullanıcılarna farklı gelebilir.- Listeler.
- URL ekleme.
- Kod blokları.
- Yazı stilleri: italik yazı, kalın yazı,
üstü çizgili, alttan çizgili.
Çalışmayan öğeler
- İçiçe(Nested) listeler. Bunu yapmaya çalıştığımda garip sonuçlar veriyor. IQ seviyem bunu yapmaya yetmedi maalesef
.
- Fotoğraf. Techolay özeli için konuşmam gerekirse, fotoğraflar nasıl sitede listeleniyor bu konuda bilgim yok maalesef.
- Medya içerikleri. Kimsenin kullandığını sanmıyorum aslında.
Siteye katkıda bulunmak ve hata bildirimi için projenin GitHub sayfasında başlık açabilir veya pull request atabilirsiniz.
GitHub sayfası: GitHub - kaanchinar/mdtobb: Markdown to Bulletin Board Code converter website
Not: Bu konuyu da kendi projemi kullanarak yazdım

Son düzenleyen: Moderatör: