Legolas8

Çalışkan
Mesela Migros üyeliği var ve sitesine üye olup telefon numaramı doğrulayıp Migros'a gittiğimde indirimlerden numaramı cihaza girerek yararlanıyorum. CarrefourSA marketinde de sistem böyle galiba.

Ama mesela ara sıra uğradığım A101'e girersem indirim için Hadi kart diye bir şey mi almam gerekiyor? Bu kredi kartı veya banka kartı gibi bir şey mi? Benim zaten Yapı Kredi ve Garanti kartım var ve ekstra karta ihtiyacım yok. Bu durumda A101'de indirim için illa bu kartı mı almam gerekiyor tam anlamadım bu konuyu?

Şok market var mesela ara sıra uğradığım. Bunun için de telefonumda illa Şok Market uygulamasını mı bulundurmam lazım? Ben telefonumda oldukça az uygulama kullanıyorum mesela Migros uygulamasını indirmeye gerek duymuyorum çünkü online sipariş vereceksem bilgisayardan veririm veya Migros'a gidip telefonum numaramı tuşlayıp indirimden yararlanıyorum. Ama Şok Market'te illa uygulama mı olması lazım indirimlerden faydalanmak için?

Mesela bir Ara Boyner'de parfüm bakmak istiyorum. Burada da Hopipay diye bir şey var sanırım. Aynı A101 markette bahsettiğim gibi bu da mı kredi kartı veya banka kartı? Ekstradan kart ihtiyacım yok ama mesela atıyorum Boyner'de bir şey alacaksam indirim için Hopipay mı lazım olacak?

Siz bu gibi durumlarda ne yapıyorsunuz arkadaşlar? Her market, her alışveriş yerinde indirimler için ayrı ayrı kartlar çıkarıyor musunuz? Telefonunuza indirim için bütün alışveriş yaptığınınız yerlerde indirim için telefonunuzda uygulama bulunduruyor musunuz?