Çözüldü Martı TAG yasal mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan antipat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 285
  • Etiketler Etiketler
    martı tag
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

antipat

Uzman
Arkadaşlar uzun süredir dönen bir konu bu, oğuz Alper beyin sayfasındaki paylaşımda mahkeme kararı yasağı kaldırdı gibi şeyler paylaşılmış. Yani sonuç olarak ben aracımla sürücülük yapabilir miyim şu an artık ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam son mahkeme kararıyla artık yasal fakat siz yine de dikkatli olun taksiciler pusu kuruyor bazen.
Hocam son mahkeme kararıyla artık yasal fakat siz yine de dikkatli olun taksiciler pusu kuruyor bazen.

Anladım ama önceden yasal desteği yoktu diye taksiciler baskı yapabiliyordu. Şu anda yasallaştığı ve bu sistemin kullanılabilir olduğu söyleniyor ne yapabilirler ki?

Kardeşim benim yerime çözüldü diye mi işaretliyorsunuz? Ben daha konu hakkında bilgi almaya çalışıyorken çözüldü işaretliyoruzsunuz sorunlu musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım ama önceden yasal desteği yoktu diye taksiciler baskı yapabiliyordu. Şu anda yasallaştığı ve bu sistemin kullanılabilir olduğu söyleniyor ne yapabilirler ki?

Hocam normal müşteri gibi hesap açıp sizi çağırıyorlar. Gittiğinizde 15 20 kişi sizi karşılayıp sıkıştırıyorlar.

Kardeşim benim yerime çözüldü diye mi işaretliyorsunuz? Ben daha konu hakkında bilgi almaya çalışıyorken çözüldü işaretliyoruzsunuz sorunlu musunuz?

Başlıkta sorduğunuz soru cevaplanmış çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…