Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 15 Şubat 2025 #11 erdym dedi: Yani ben bu dediğiniz karakterlerle denemedim fakat oyunda team up sistemi var yani atıyorum penny parker + Venom yaparsanız penny Parker'da Venom özelliği açılıyor ya da hulk Wolverine'i eline alıp fırlatabiliyor. Genişletmek için tıkla... Sadece aynı sınıftaysa ve benzer özellikleri varsa öyle bir şey var. Kısaca, yok.
erdym dedi: Yani ben bu dediğiniz karakterlerle denemedim fakat oyunda team up sistemi var yani atıyorum penny parker + Venom yaparsanız penny Parker'da Venom özelliği açılıyor ya da hulk Wolverine'i eline alıp fırlatabiliyor. Genişletmek için tıkla... Sadece aynı sınıftaysa ve benzer özellikleri varsa öyle bir şey var. Kısaca, yok.
KS KS D Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 15 Şubat 2025 #12 erdym dedi: Ghost rider + deadpool güzel giderdi. Eski oyunlardaki kırbaç mekaniği sarıyordu. Genişletmek için tıkla... Deadpool gelecek karakterler arasında.
erdym dedi: Ghost rider + deadpool güzel giderdi. Eski oyunlardaki kırbaç mekaniği sarıyordu. Genişletmek için tıkla... Deadpool gelecek karakterler arasında.