İyi akşamlar Sosyal başlıkta okuduğunuz gibi Chris ve Mayor karakterleri için makro önerisi istiyorum. Hikaye modunda Nemesis kısmını yapamıyorum Tekken'e alışık olduğum için MSI Center'den bana makro önerisi yapmanızı istiyorum.
Hikaye modunda Chris ve Mayor karakterleri için makro önerileri sunabilirim. MSI Center kullanarak makro ayarlamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
MSI Center'de Makro Oluşturma Adımları
1.
MSI Center'ı Açın:
- Bilgisayarınızda MSI Center uygulamasını başlatın.
2.
Donanım Seçimi:
- Klavyenizi veya fareyi seçin (makro eklemek istediğiniz aygıt).
3.
Makro Bölümüne Girin:
- "Makrolar" bölümüne gidin. Burada mevcut makroları görebilir veya yeni bir makro oluşturabilirsiniz.
4.
Yeni Makro Oluştur:
- "Yeni Makro Oluştur" seçeneğine tıklayın.
5.
Makro Kayıt:
- Makro kaydetmeye başlayın. Bu aşamada istediğiniz tuş kombinasyonlarını (örneğin, özel saldırılar veya savunma) kaydedebilirsiniz.
- Chris karakteri için önerilen kombinasyon:
- Özel saldırılar (Süper, Kombolar)
- Mayor karakteri için önerilen kombinasyon:
- Yakın dövüş ve üst atakların kombinasyonu.
6.
Tuş Atama:
- Makronuzu hangi tuşa atamak istediğinizi belirleyin. Genellikle en çok kullandığınız tuşlardan birini seçin.
7.
Kaydetme:
- Makronuzu tamamladıktan sonra "Kaydet" veya "Uygula" butonuna tıklayın.
8.
Test Etme:
- Makrolarınızı oyunda test edin ve gerekirse ayarları düzenleyin. En iyi performans için tepkimeleri düzgün bir şekilde ayarladığınızdan emin olun.
Önerilen Makro Kombinasyonları
-
Chris için:
- Otomatik ateş modları için kombinasyon: R1 + R2 (saldırı ve savunma)
-
Mayor için:
- Üst atak ve hızlı kombinasyon: L2 + R1 + X (savunma ve saldırı)
Bu adımları takip ederek Chris ve Mayor için uygun makroları ayarlayabilirsiniz. Oyun esnasında pratik yaparak hangi kombinasyonların sizin için daha etkili olduğunu keşfedebilirsiniz. Başarılar!