Spydea Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 495 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 408 30 Mart 2025 #1 Yeteri kadar beceri puanım olmasına rağmen hiç bir şekilde beceri açamıyorum. Sebebi nedir?
SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.187 Çözümler 2 Beğeniler 585 Yer Balıkesir 30 Mart 2025 #2 Spydea dedi: Eki Görüntüle 136310 Yeteri kadar beceri puanım olmasına rağmen hiçbir şekilde beceri açamıyorum. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Venom skili olduğundan Venom yerine gelin o zaman açılır.
Spydea dedi: Eki Görüntüle 136310 Yeteri kadar beceri puanım olmasına rağmen hiçbir şekilde beceri açamıyorum. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Venom skili olduğundan Venom yerine gelin o zaman açılır.
KS KS Spydea Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 495 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 408 1 Nisan 2025 #3 SadeceEfe dedi: Venom skili olduğundan Venom yerine gelin o zaman açılır. Genişletmek için tıkla... Bütün skiller öyle, Venom yerini geçtim ama Miles'ın yeteneklerinin simbiyot olan Venom ile alakası yok isim dışında. İki örümcek adamın ortak yetenekleri falan hiçbiri açılmıyor.
SadeceEfe dedi: Venom skili olduğundan Venom yerine gelin o zaman açılır. Genişletmek için tıkla... Bütün skiller öyle, Venom yerini geçtim ama Miles'ın yeteneklerinin simbiyot olan Venom ile alakası yok isim dışında. İki örümcek adamın ortak yetenekleri falan hiçbiri açılmıyor.