Marvel’s Spider-Man 2 PC için Hotfix Güncellemesi Yayınlandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 126
Makaleler
5

Sony, Insomniac Games’in Marvel’s Spider-Man 2 oyununu PC için sessiz sedasız piyasaya sürdü. Oyunun sistem gereksinimleri, alışılmadık bir şekilde sadece birkaç gün önce paylaşıldı. Marvel’s Spider-Man 2‘nin lansman deneyiminin daha iyi olması bekleniyordu. Özellikle başarılı işlere imza atan Nixxes Software, bu portu hazırlamış olsa da ortaya çıkan sonuç oldukça şaşırtıcı. Steam Kullanıcı İncelemelerini Aşağıya Çeken…

Devamını Oku: Marvel’s Spider-Man 2 PC için Hotfix Güncellemesi Yayınlandı
Kaynak: Techolay

Oynuyacağımdan değil de (bence Spiderman oyunları, Batman kadar güzel değil ve çok sıkıcı) böyle güçlü AAA oyunlarını, PC'de böyle lansman etmek doğru değil. Marka değerini düşürür, basitleştirir.

Zaten gelen Hotfix güncellemesi hiçbir şeyi değiştirmedi. Hala alakasız yerlerde FPS düşüşleri ve garip buglara rastladığım için birkaç gün daha bekliyorum.

Çok erken ön siparişe açıldı. Insomniac oyunları hep daha problemliydi diğerlerine göre. Yıllardır çıkmasını bekliyorum umarım sorunsuz çıkar.
Ben de öyle, uzun zamandır heyecanla takip ediyordum. Sürekli bir etkinlik falan bir şey olduğunda TLOU Part 2 PC Portu duyurulacak diye endişelenmiştim. En son yılın sonunda The Game Awards etkinliğinde duyuruldu. Şimdi bu kadar beklemenin sonunda bir de birkaç ay güncellemelerle düzelmesini beklemek üzücü olur. Ancak temiz bir optimizasyon ile çıkma ihtimali çok da yüksek değil maalesef. Nixxes öyle her işini çok iyi yapan bir şirket değil, yani en azından bazen o da batırıyor. E Iron Galaxy 2'de 0 çekti. İki şirkete de pek güven olmaz

Ya benimki işte bir umut . Sanmıyorum ben de düzgün çıkacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…