Kriyus 82 Üstün Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 774 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 332 Yer Batman Bugün 11:04 #1 Oyunu ön sipariş vermiştim, fragmanlar güzeldi. Şu an Twitter'da linçleniyor, çok saçma sahneler varmış. Sizce ön siparişi iptal etmeli miyim?
Oyunu ön sipariş vermiştim, fragmanlar güzeldi. Şu an Twitter'da linçleniyor, çok saçma sahneler varmış. Sizce ön siparişi iptal etmeli miyim?
Winner 68 Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 4.197 Çözümler 6 Beğeniler 1.774 Bugün 11:16 #2 Kriyus dedi: Oyunu ön sipariş vermiştim, fragmanlar güzeldi. Şu an Twitter'da linçleniyor, çok saçma sahneler varmış. Sizce ön siparişi iptal etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, gayet güzel oyun. Belki Örümcek Adam da vardır oyunda. Aynı evrende geçiyorlar.
Kriyus dedi: Oyunu ön sipariş vermiştim, fragmanlar güzeldi. Şu an Twitter'da linçleniyor, çok saçma sahneler varmış. Sizce ön siparişi iptal etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, gayet güzel oyun. Belki Örümcek Adam da vardır oyunda. Aynı evrende geçiyorlar.
eternatus 52 Uzman Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 626 Çözümler 9 Beğeniler 442 Bugün 11:23 #3 En az 15 saatlik bir oyundan söz ediyoruz ki linçlenen sahnelerin çoğu linci bile hak etmiyor. Gerek yok bence, Insomniac kötü oyun çıkarmaz.
En az 15 saatlik bir oyundan söz ediyoruz ki linçlenen sahnelerin çoğu linci bile hak etmiyor. Gerek yok bence, Insomniac kötü oyun çıkarmaz.