Kriyus Bilgin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 943 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 406 17 Ağustos 2026 #1 Oyunu ön sipariş vermiştim, fragmanlar güzeldi. Şu an Twitter'da linçleniyor, çok saçma sahneler varmış. Sizce ön siparişi iptal etmeli miyim?
Oyunu ön sipariş vermiştim, fragmanlar güzeldi. Şu an Twitter'da linçleniyor, çok saçma sahneler varmış. Sizce ön siparişi iptal etmeli miyim?
Winner Bilgin Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 4.546 Çözümler 8 Beğeniler 1.891 17 Ağustos 2026 #2 Kriyus dedi: Oyunu ön sipariş vermiştim, fragmanlar güzeldi. Şu an Twitter'da linçleniyor, çok saçma sahneler varmış. Sizce ön siparişi iptal etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, gayet güzel oyun. Belki Örümcek Adam da vardır oyunda. Aynı evrende geçiyorlar.
Kriyus dedi: Oyunu ön sipariş vermiştim, fragmanlar güzeldi. Şu an Twitter'da linçleniyor, çok saçma sahneler varmış. Sizce ön siparişi iptal etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, gayet güzel oyun. Belki Örümcek Adam da vardır oyunda. Aynı evrende geçiyorlar.
eternatus Uzman Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 659 Çözümler 10 Beğeniler 460 17 Ağustos 2026 #3 En az 15 saatlik bir oyundan söz ediyoruz ki linçlenen sahnelerin çoğu linci bile hak etmiyor. Gerek yok bence, Insomniac kötü oyun çıkarmaz.
En az 15 saatlik bir oyundan söz ediyoruz ki linçlenen sahnelerin çoğu linci bile hak etmiyor. Gerek yok bence, Insomniac kötü oyun çıkarmaz.