MAS ile Windows 11 Pro yüklenmiş laptopa Windows 11 LTSC kurulabilir mi?

11100

Becerikli
Merhaba Windows 11 Pro kullanıyorum. İşletim sistemi inanılmaz RAM tüketiyor. Laptopumun 8 GB RAM'i var, sistem boşta 5 GB en az alıyor. Aklıma Windows 11 LTSC kurmak geldi. Normalde forumda önceden farklı biri konumda atılan mesajlardan dolayı Custom ISO yapacaktım ama fazla karışık geldi, vazgeçtim. Benim laptopta MAS (Microsoft activation script) ile kurulu Windows 11 Pro var. Ben şimdi bunun üstüne MAS ile Windows 11 LTSC kurabilir miyim? Ayrıca normal kullanıcı için uygun mu? Sanırım Microsoft Store silinmiş halde geliyor, sonradan kurmak mümkün mü? Ayrıca Windows Update ve Defender var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
W10 2021 LTSC kullanıyorum. 8 GB RAM mevcut. Sistem boşta 1 GB RAM kullanıyor. Defender ve Microsoft Store yoktur. Güncelleme yapılıyor.

Peki sonradan Store ve Defender yüklenebiliyor mu hocam?

Evet, Microsoft Store'yi yükleyebilirsiniz YouTube'da birkaç video mevcut. Defender'e gelecek olursak, kendisinde zaten var diye biliyordum yanlış mı hatırlıyorum acaba?

Peki arkadaşlar bu ltscb versiyonun ISO dosyasınü nereden bulabilirim Türkçe olarak? Forumda bir konuda massgrave ltscb Enterprise 2024 Windows 11 Türkçe versiyonunu bulmuştum 4.5 GB civariydi boyutu. O olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…