Masa çok sallanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirhanRadicus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 342
  • Etiketler Etiketler
    masa
Makaleler
2
Bugün kendime yeni bir masa aldım, masa çok hoş ve çok sade ancak bir sorun var, masa çok sallanıyor. Ayaklarının yüksekliğinin farklı olmasından değil, fareyi sağa sola oynatınca masa beşik gibi sallanıyor resmen. 2. fotoğrafta nasıl sallandığını anlatmaya calıstım.

Çözüm önerileriniz nedir?

Ekran görüntüsü 2024-07-11 194645.webp

Ekran görüntüsü 2024-07-11 194834.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Masanın kenarını kitaplık, dolap gibi bir şeye dayayabilirsin. Diğer tarafa ise başka bir eşya koyarak sabitleyebilirsin ancak çapraz kol daha mantıklı olur.

Maalesef duvarın aşağısından borular ve süpürgelik olduğu için maalesef duvara dayayamıyorum.
Hocam aynı sorun bende de vardı bende süpürgelikler için bizim depodan 70-75 cm bir tahta buldum süpürgeliğin önüne dayadım masayı da tahtaya dayadım hem masa duvara çarpıp iz yapmıyor hemde bu sorunu kolay yoldan çözdüm eğer genişliği yaklaşık 5 cm olan dikdörtgen prizma gibi bir tahta elinize geçerse deneyin derim.

Hocam aynı sorun bende de vardı bende süpürgelikler için bizim depodan 70-75 cm bir tahta buldum süpürgeliğin önüne dayadım masayı da tahtaya dayadım hem masa duvara çarpıp iz yapmıyor hemde bu sorunu kolay yoldan çözdüm eğer genişliği yaklaşık 5 cm olan dikdörtgen prizma gibi bir tahta elinize geçerse deneyin derim.
Sağ ol hocam deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt