Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 13 Eylül 2025 #1 Merhaba! Motivasyon için hedefimi somutlaştırıp gözüme sokmak istiyorum. Bunun için masa isimliği yaptırmak geldi aklıma. Masa isimliğinde “Psikiyatrist Dr. Caner Kösedağ” yazısını gördükçe içsel bir itki oluşturacağına inanıyorum. Kalemli bir isimlik yaptırmak için site önerileri alabilir miyim?
Merhaba! Motivasyon için hedefimi somutlaştırıp gözüme sokmak istiyorum. Bunun için masa isimliği yaptırmak geldi aklıma. Masa isimliğinde “Psikiyatrist Dr. Caner Kösedağ” yazısını gördükçe içsel bir itki oluşturacağına inanıyorum. Kalemli bir isimlik yaptırmak için site önerileri alabilir miyim?
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.472 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.077 Yer İstanbul 13 Eylül 2025 #2 Nefs İlmi dedi: Merhaba! Motivasyon için hedefimi somutlaştırıp gözüme sokmak istiyorum. Bunun için masa isimliği yaptırmak geldi aklıma. Masa isimliğinde “psikiyatr dr. Caner kösedağ” yazısını gördükçe içsel bir itki oluşturacağına inanıyorum. Kalemli bir isimlik yaptırmak için site önerileri alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çiçeksepeti ve Trendyol gibi yerlerden yaptırılabiliyor.
Nefs İlmi dedi: Merhaba! Motivasyon için hedefimi somutlaştırıp gözüme sokmak istiyorum. Bunun için masa isimliği yaptırmak geldi aklıma. Masa isimliğinde “psikiyatr dr. Caner kösedağ” yazısını gördükçe içsel bir itki oluşturacağına inanıyorum. Kalemli bir isimlik yaptırmak için site önerileri alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çiçeksepeti ve Trendyol gibi yerlerden yaptırılabiliyor.