Kowachka

Uzman
Şu an kullandığım Ceramical MS1 masasını tek parmağımla bile sağ sol yaptığım da çok fazla sallanmakta monitörü titretiyor. Daha geniş (180x80) ve sağlam bir masaya geçmek istiyorum. Çevremde tanıdığım bir mobilyacı yok dışarıdan yaptırmakla uğraşmak istemiyorum. Şu an aklımda olan 2 masa var Adore Epic-X ve Karr Office O-Flex. Bu masaları kullanmış olan var mı acaba sallanma durumu olur mu? O-Flex daha sağlam gözükmekte fakat ben hafta içleri daha çok ofiste çalışıyorum, hafta sonları daha uzun süre evde masa başındayım ve ayakta çalışma olayını çok yapacağımı sanmam o yüzden biraz daha fazla verip yükseltme ayarlı almaya gerek var mı bilemedim. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Adore epix olan masaya o kadar vermeye gerek var mı bilemedim elektrikli değil birşey değil kac k fiyat yazmışlar

Taksit seçenekleri olduğu vakit 20.000'e kadar bütçe ayırabilirim.

Adore epix olan masaya o kadar vermeye gerek var mı bilemedim elektrikli değil birşey değil kac k fiyat yazmışlar
Evet hocam çok yüksekler ama 3-4K'lara da fazla güvenemiyorum. Şu an kullandığım masaya da yaklaşık 3 bin verdim. Masa kötü değil ama tek parmağımla bile titriyor masa. Yakında kasa vs toplarsam masa üstü kullanamam sıkıntı olur diye değişmek istiyorum artık.

Hocam öneri yapamayacağım ama bir tavsiye vereyim. Eğer gerçekten ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız büyük masa alın. Ben de de 2 metre masa var ve aşırı gereksiz. Bir tarafı sürekli tozlanıyor, nereye koysan dert. O yüzden bence 140-160 yeterli olur.

Hocam öneri yapamayacağım ama bir tavsiye vereyim. Eğer gerçekten ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız büyük masa alın. Ben de de 2 metre masa var ve aşırı gereksiz. Bir tarafı sürekli tozlanıyor, nereye koysan dert. O yüzden bence 140-160 yeterli olur.
Şu an 160 kullanıyorum. 160 yeterli aslında ama 180 olursa biraz daha iyi olabilir benim için konsol vs de alacağım daha güzel bir setup yapabilirim. Ama dediğiniz gibi 200 cm çok olur benim için de.