Arkadaşlar merhaba, masaüstü ara sıra donuyor. Bazen mouse ekranın alt kısmında sağ tık yapmıyor, üst tarafta sağ tık yapıyor. Masaüstündeki uygulamaları taşıyamıyorum, çok tuhaf bir durum. SSD kullanıyorum. Ekran kartına reset attım, sorun çözüldü mü bilmiyorum; yine de size de sormak istedim.
Detaylar
Kim cevapladı?Ctrl + Shift + Windows + B yaptım sabah şuan bahsettim sorun tekrar pörtledi ekran videosu aldım da paylaşamıyom 20 saniye felanWindows'taki "Hızlı Başlatma" özelliği, bilgisayarı kapattığında aslında tam kapatmaz, sistemin o anki durumunu diske kaydeder. Eğer bir hata varsa, bilgisayarı her açtığında o hatayı da geri yükler. Denetim Masası > Güç Seçenekleri > Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin kısmından "Hızlı başlatmayı aç" tikini kaldırıp bir süre öyle dene. Ne kadar işe yarar bilemem, Ctrl + Shift + Windows + B deneyerek erkan kartına reset atmayı da deneyebilirsin. 25H2 performans açısından zerre sevmedim. Sistemle alakalı olduğunu düşünmüyorum yani.
RAM ve CPU kullanımında anormal bir durum var mı?Ctrl + Shift + Windows + B yaptım sabah şuan bahsettim sorun tekrar pörtledi ekran videosu aldım da paylaşamıyom 20 saniye felan
bana normal gibi geldi
ben bu işi anlamadım gitti saçma sapan bişey yaşiyom
Dosya Ekleri
Evet, normal duruyor. Ekran kartı sürücüsü mü diye düşündüm de he mantıklı hem de saçma geliyor.bana normal gibi geldi
ben bu işi anlamadım gitti saçma sapan bişey yaşiyom
abi bu nasıl bişey yaEvet, normal duruyor. Ekran kartı sürücüsü mü diye düşündüm de he mantıklı hem de saçma geliyor.
Ortalama bir Windows 11 25H2
lanet olsun böyle işe ya windows 10 mı geçsem napsam
4070 süper sistem kullanıyoruz her şeyin en iyisini kullanak diye sistem alıyoruz para verip yaşadımız dalgaya bak illa bir yerden patlak verecek ya
Destek bittiği için öneresim yok. 2021 LTSC güvenlik güncellemeleri almaya devam ediyor. Oyun desteği bitene kadar önerebilirim.lanet olsun böyle işe ya windows 10 mı geçsem napsam
RTX yüzü göremedim hocam buna da şükür. 26H2'yi bekliyorum sadece.4070 süper sistem kullanıyoruz her şeyin en iyisini kullanak diye sistem alıyoruz para verip yaşadımız dalgaya bak illa bir yerden patlak verecek ya
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-