Masa üstü arka plan resmi oluşturmak için birkaç unsura ihtiyaç var. Belirlemeni istediğin unsurları bana iletebilir misin? Örneğin renkler, temalar, belirli objeler veya atmosfer gibi özellikler. Böylece senin için en uygun tasarımı kurgulayabilirim!
Ben sürrealizm temalı eserleri seviyorum. Salvador Dali'nin "Yüzün Belirginleşmesi ve Sahilde Meyve Tabağı" beni etkileyen eserlerinden. Bu temayı kullanmanı istiyorum. Tabiat aşığıyım, bu bakımdan ben trekking yapan bir insanı resmetmeni istiyorum.Masa üstü arka plan resmi oluşturmak için birkaç unsura ihtiyaç var. Belirlemeni istediğin unsurları bana iletebilir misin? Örneğin renkler, temalar, belirli objeler veya atmosfer gibi özellikler. Böylece senin için en uygun tasarımı kurgulayabilirim!
Sürrealizm temalı bir masaüstü arka plan resmi tasvir etmek harika bir fikir. Hayalindeki sahneyi betimleyebilirim:Ben sürrealizm temalı eserleri seviyorum. Salvador Dali'nin "Yüzün Belirginleşmesi ve Sahilde Meyve Tabağı" beni etkileyen eserlerinden. Bu temayı kullanmanı istiyorum. Tabiat aşığıyım, bu bakımdan ben trekking yapan bir insanı resmetmeni istiyorum.
Türkiye'de en beğendim yer manzarası bakımından Gelidonya Feneri. Yapacağın tabloda trekking yaparken arkasından izleyeceğimiz ve Gelidonya feneri manzarasına bakan bir adam. Çizebilir misin?