Detaylar
Kim cevapladı?Herkese iyi akşamlar,
Bilgisayarda Ethernet kablosunu ev halkından dolayı kullanamıyorum, PC'de internet yok. Ucuz ama sağlam önerebileceğiniz Wi-Fi adaptörü var mıdır?
Modeminin modeli nedir, internet paketin kaç Mbit, evin kaç m² ve modem ile çekmesini istediğin yer arasında kaç duvar var?
Modeminin modeli nedir, internet paketin kaç Mbit, evin kaç m² ve modem ile çekmesini istediğin yer arasında kaç duvar var?
Bunları yazmayı unutmuşum hakim değilim pek simdiden k. B internetim Kablonet 100Mbps internet var. Kablo ile cekince 95 falan ancak odamda çekmiyor internet. Xiaomi N300 var onunla ise odamda 15 Mbps alabiliyorum salon kapısının önünde dümdüz koridor var 2.oda benim odam oluyor.
Bunları yazmayı unutmuşum hakim değilim pek simdiden k. B internetim Kablonet 100Mbps internet var. Kablo ile cekince 95 falan ancak odamda çekmiyor internet. Xiaomi N300 var onunla ise odamda 15 Mbps alabiliyorum salon kapısının önünde dümdüz koridor var 2.oda benim odam oluyor.
Kablonet kullanıyorsan büyük ihtimalle sende Infinity 401 modemi varsayıyorum eğer o varsa o modemi kullananlar genellikle çekim gücünü arttırmak için modemin yanına router alıyor router olarak Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurup kullanmanı öneririm.
DarkMen
Yetkin
@yigitv99 Ek olarak telefonunuzda USB Tethering varsa telefondan Wi-Fi'ye bağlanıp şarj kablosu aracılığıyla kasaya bağyalabilirsiniz. Bir nevi ethernet işi görüyor; interneti telefonun wi-fi'sinden çekiyor. Ben bu şekilde kullanıyorum 1 yıldır, telefondan bilgisayara kayıp yok. Telefondaki neyse PC'deki de o. Tabii berbat bir kablonuz yoksa.Kablonet kullanıyorsan büyük ihtimalle sende Infinity 401 modemi varsayıyorum eğer o varsa o modemi kullananlar genellikle çekim gücünü arttırmak için modemin yanına router alıyor router olarak Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurup kullanmanı öneririm.
@yigitv99 ek olarak telefonunuzda USB tethering varsa telefondan Wi-Fi'ya bağlanıp şarj kablosu aracılığıyla kasaya bağyalabilirsiniz. Bir nevi Ethernet işi görüyor; interneti telefonun Wi-Fi'sinden çekiyor. Ben bu şekilde kullanıyorum 1 yıldır, telefondan bilgisayara kayıp yok. Telefondaki neyse PC'deki de o.
O da telefonun batarya ömrünü yiyor.
Kablonet kullanıyorsan büyük ihtimalle sende Infinity 401 modemi varsayıyorum eğer o varsa o modemi kullananlar genellikle çekim gücünü arttırmak için modemin yanına router alıyor router olarak Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurup kullanmanı öneririm.
Yani bütçe olarak onu alamam odamda test ettim N300 ile 13Mbps cekiyor. Bu N300 ile bir şey yapamaz mıyız?
@yigitv99 ek olarak telefonunuzda USB tethering varsa telefondan Wi-Fi'ya bağlanıp şarj kablosu aracılığıyla kasaya bağyalabilirsiniz. Bir nevi Ethernet işi görüyor; interneti telefonun Wi-Fi'sinden çekiyor. Ben bu şekilde kullanıyorum 1 yıldır, telefondan bilgisayara kayıp yok. Telefondaki neyse PC'deki de o. Tabii berbat bir kablonuz yoksa.
Denedimde telefonun portta sorun var.
Yani bütçe olarak onu alamam odamda test ettim N300 ile 13Mbps cekiyor. Bu N300 ile bir şey yapamaz mıyız?
Denedimde telefonun portta sorun var.
Maalesef o cihaz çok eski bir işe yaramaz sana Wi-Fi 6 bir cihaz lazım ve attığım en iyi tercih.
Yeni konular
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano