Hello Windows Insiders, today we are releasing Windows 10 22H2 Build 19045.4116 (KB5034843) to the Release Preview Channel for those Insiders who are on Windows 10, version 22H2. This update includes the following features and impro
Ben tam anlamadım bir videoda baktım da, spot ışıkları nasıl bir imkan tanıyor? Kaynak İngilizce olduğundan çok okuyamadım İngilizcem iyi olmadığından, özür dilerim.
Benim bildiğim ışık yansıtıyor etrafa da, bunun için monitör arkasında led ışık gerekmez mi?
Ben tam anlamadım bir videoda baktım da, spot ışıkları nasıl bir imkan tanıyor? Kaynak İngilizce olduğundan çok okuyamadım İngilizcem iyi olmadığından, özür dilerim.
Benim bildiğim ışık yansıtıyor etrafa da, bunun için monitör arkasında led ışık gerekmez mi?
Spotlight bildiğim kadarıyla Bing'le entegre çalışan bir duvar kağıdı sistemi, ışıkla falan alakası yok. Ayarı kilit ekranı için açtığınızda, günlük olarak değişen Microsoft sunucularına yüklenmiş rastgele dünya görselleri duvar kağıdınız oluyordu. Aynı özellik masaüstüne gelmiş Windows 10 için.