Masaüstü setup geliştirmesi

Hestla

Uzman
Herkese selam, böyle bir masaüstü setupa sahibim ama baktığımda ne bilgisayarın başına oturasım ne de oyun oynayasım geliyor. Alanım çok kısıtlı, her ay bir ürün alarak geliştirmek, güzel, sade ve hoş bir görüntü yakalamak istiyorum. Fiyat performans ürünleri ile 2'li monitör tutucu almak istiyorum fakat masanın arkası dümdüz, tutucuyu sıkıştırmam için bir yer mevcut değil. Sadece masanın sol yanında bu alan için mevcut bir yer var ama oraya monte edersem nasıl durur, bilmiyorum. Sizce nereden başlamalıyım? Masayı değiştirerek mi yoksa önereceğiniz başka şeyler var mı? Şimdiden teşekkür ederim herkese.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2026-10-02 at 16.55.22 (1).webp
    758,8 KB · Görüntüleme: 12
  • WhatsApp Image 2026-10-02 at 16.55.22 (2).webp
    599,3 KB · Görüntüleme: 16
  • WhatsApp Image 2026-10-02 at 16.55.22 (3).webp
    568,8 KB · Görüntüleme: 8
  • WhatsApp Image 2026-10-02 at 16.55.22.webp
    537,9 KB · Görüntüleme: 9
  • WhatsApp Image 2026-10-02 at 16.55.23.webp
    585,4 KB · Görüntüleme: 11
Masanın arkası dümdüz derken anlamadım? Monitör takmanı engelleyen panel mi var?

Şöyle ki zaten monitör kolu almak zorundasın. Alınca takmak zorunda değilsin göz ucuyla bakarak kafanda canlandırırsın durumu.

Bana kalırsa önce şu kasayı buradan yolla. Mümkünse masanı biraz sağa al o sol tarafa kasanı taşıyabilecek sehpa vs onun üstüne oturt. Onunla alanın biraz açılır.

Kabloları da birbiriyle alakalıları birbirine bağla, aşağıya sarkıt ya da kablo gizleyicilerden bak. Bence hoparlörden de kurtulmak lazım da kablolamayı çözersen belki hoparlör için alan olur.

Kablolama ve kasanın konumunu hallet, olmazsa masa bakarsın.

Teşekkür ederim hocam masanın arkasında dümdüz bir panel var aşağı doğru iniyor yani monitör tutucunun kelepçesi oraya olmuyor 3. fotoğrafta gözüken yer masanın sol tarafı sadece o kısmıyla uyumlu olacak eğer alırsam monitör tutucuyu kasayı yere koymayı düşündüm ayaklı kasa taşıyıcılar var ama fiyatları çok pahalı geldi dümdüz tahtanın altına 4 tane hareketli ayak monte edilmiş 1. 500 TL gibi fiyatları var kasayı kesin olarak kaldıracağım fakat kafamda planı oturtamadım bir türlü yavaş yavaş ilerlemek istiyorum bitti gittiye getirmemek için başlamam gereken nokta kasayı ve kabloları halletmek sanırım bunun için de ya sehpa alacağım ya da masa alacağım arkası monitör tutucu uygun olanlardan kafam rahat olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…