Cheriel Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 434 Beğeniler 61 2 Ekim 2025 #1 Matematiğin ilacını çözüyorum kitaptaki konular TYT konuları ama konuları izlemek için hangi hocayı izlemeliyim veya izlemememe gerek var mi?
Matematiğin ilacını çözüyorum kitaptaki konular TYT konuları ama konuları izlemek için hangi hocayı izlemeliyim veya izlemememe gerek var mi?
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 2 Ekim 2025 #2 Bıyıklı Matematik, Şenol Hoca, Mert Hoca öneririm.
B Bengisevi Yetkin Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 752 Makaleler 10 Çözümler 2 Beğeniler 1.433 2 Ekim 2025 #3 Birkaç kez Matematiğin Güler Yüzü ve Tunç Kurt izlemiştim onları önerebilirim.
KS KS Cheriel Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 434 Beğeniler 61 2 Ekim 2025 #4 Ömer_Yeter dedi: Bıyıklı matematik, şenol hoca, mert hoca öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu kitap bitince mert hocanın kampına başlayayım mi elimde var kitap asal sayılara kadae çözdüm kampa başlayınca anlamama gibi soruları çözüme gibi bir durum olur mu?
Ömer_Yeter dedi: Bıyıklı matematik, şenol hoca, mert hoca öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu kitap bitince mert hocanın kampına başlayayım mi elimde var kitap asal sayılara kadae çözdüm kampa başlayınca anlamama gibi soruları çözüme gibi bir durum olur mu?
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 2 Ekim 2025 #5 Bengisevi dedi: Matematiğin Güler Yüzü Genişletmek için tıkla... O adam tam bir "efsane".
S Shealter Çalışkan Katılım 25 Eylül 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 9 5 Ekim 2025 #6 Ali Nesin ve Tunç Kurt'un internetteki derslerini izlemiştim, standarttın dışında güzel anlatımlar bulunmakta sıkılırsanız eğer.
Ali Nesin ve Tunç Kurt'un internetteki derslerini izlemiştim, standarttın dışında güzel anlatımlar bulunmakta sıkılırsanız eğer.