33311

Gelişen
Matematik ve fen dersini çalışmak için YouTube kanalı önerisi. Video izleyip ders çalışılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir çok kişi videodan çalışıyo, basitçe izlersin sonra tekrar yapar bolca soru çözersin. Benim önerim mat için, temelin zayıfsa veya 15 net vs yetiyosa Mehmet Bilge Yıldız ın Temelden Zirveye serisi olur yani şunlar;

(tyt 1.kitap)
(tyt 2.kitap)
(tyt 3. kitap)
(ayt 1. kitap)
(ayt 2. kitap)

video sayısına aldanma videoların çoğu 10 dkyı bulmuyo bile genelde 6-8 dk bandında.

Fen için bir önerim yok çünkü bilmiyorum.

Piyasada da Mehmet Bilgeden başka bu kadar temelden alan hoca yok. Mehmet Bilge için Yasin Kara'dan sonra piyasadaki en iyi matematik anlatan hoca diyebilirim. Yasin i önermedim çünkü onda böyle bi temelden serisi yok hem de Yasin biraz zorlar. Mehmet Bilge nin temelden zirveye serisi tamamlanıp ondan sonra geçilmesi lazım Yasin'e.

Bi dakika ben Mehmet Bilge önerdim de o Tyt Ayt ama sen ortaokulsun sanırım. Neyse editlemeyecem, sende de olan konuları dinle sende olmayanları es geç. Ortaokul seviyesi hoca bilmiyorum.

Matematik ve fen dersini çalışmak için YouTube kanalı önerisi. Video izleyip ders çalışılır mı?
Öncelikle merhaba dostum. Tonguç izleyebilirsin. Hız yayınları ortaokul kanalına kesinlikle bak, matematik için partikül matematik izliyordum LGS'ye hazırlanırken. İşler kitabevi'nden son viraj yayınlarının fasiküllerini ve fenomen yayıncılığın kitaplarını alabilirsin. Fen Lisesi kazanman ileride çok işine yarar, şimdiden matematiğe önem ver. Yukarıdaki arkadaş ortaokul seviyesi için biraz yanlış bir öneri yapmış.