typzeNN

Başarılı
Matematikte sadece dört işlem ve çarpım tablosu var, fende hiçbir şey yok. Günde 4 saat çalışma, haftada 1 gün sabahtan akşama kadar kütüphane yapma şansı var. Gerekiyorsa temel atıldıktan sonra özel ders alınabilir ama sizin de tavsiyelerinizi merak ediyoruz, sayısaldan girilecek sınava.

Nereden başlanmalı, ne yapılmalı?

Derece yapma niyetinde değil, sayısal 100-200k arası sıralama yapsam 2027'de yeterli diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematikte sadece dört işlem ve çarpım tablosu var, fende hiçbir şey yok. Günde 4 saat çalışma, haftada 1 gün sabahtan akşama kadar kütüphane yapma şansı var. Gerekiyorsa temel atıldıktan sonra özel ders alınabilir ama sizin de tavsiyelerinizi merak ediyoruz, sayısaldan girilecek sınava.

Nereden başlanmalı, ne yapılmalı?

Derece yapma niyetinde değil, sayısal 100-200k arası sıralama yapsam 2027'de yeterli diyor.
Aktif matematik ve ardından matematiğin ilacı çözecek. Konulara çalışacak. Maalesef bu işin henüz bir sihirli tarafı keşefilmedi. Basitten zor'a kaynak çözmeli.

Aktif matematik ve ardından matematiğin ilacı çözecek. Konulara çalışacak. Maalesef bu işin henüz bir sihirli tarafı keşefilmedi. Basitten Zor'a kaynak çözmeli.

TYT kampına başlayınca mı matematiğin ilacı çözecek ayrıca aktif matematik mi daha faydalı olur bıyıklı 10 günde temel mi? Zaten çalışacak sadece tam olarak nereden başlayacak onu bilmiyor.

TYT kampına başlayınca mı matematiğin ilacı çözecek ayrıca aktif matematik mi daha faydalı olur bıyıklı 10 günde temel mi? Zaten çalışacak sadece tam olarak nereden başlayacak onu bilmiyor.
Bıyıklı 10 gün temel izler yanında ilaç çözer. Aktif direk 4 işlem temel esas alıyor. Gidip kitabın içeriklerine bakmalı. Seviyesini bilmeden bir şey demek zor. Aktifte aklına matematikte gelebilecek tyt konularını en baştan öğretiyor. Bana 12.ci sınıfta zorla aldırmışlardı. Amelelik gibi geldiği için çözmedim.

Bıyıklı 10 gün temel izler yanında ilaç çözer. Aktif direk 4 işlem temel esas alıyor. Gidip kitabın içeriklerine bakmalı. Seviyesini bilmeden bir şey demek zor. Aktifte aklına matematikte gelebilecek TYT konularını en baştan öğretiyor. Bana 12.ci sınıfta zorla aldırmışlardı. Amelelik gibi geldiği için çözmedim.

Sadece dört işlemi var başka bir şey bilmiyor matematikte toplama çıkarma çarpma bölme yapabiliyor gerisi yok.