Çözüldü Mavi ekran sonrası PC başladığında ekran gidip geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Mavi ekran hatası aldım. "STOPCODE=MemoryManagement" yazıyordu.
Minidump üretmedi. %0'da takılı kaldığı için zorla kapattım güç tuşundan.
Ondan sonra her başladığında ekran gidip geliyor.

Ekran kartı sürücüsünden dedim belki, bir önceki sürüyü yükledim aygıt yöneticisinden işe yaramadı.

Bugün yaptığım ekstra şey şuydu: Kardeşim Valorant oynayacaktı, ben de Secure Boot'u aktif edip Reset Factory Keys yapmıştım. Bu ikinci dediğimi yapmazsam Valorant yine Secure Boot hatası veriyor.

Sistem
  • Ryzen 3 3100
  • 1660 Ti
  • Ballistix 8 GB RAM
  • BIOSTAR B450MH
Windows Bellek Tanılama aracını çalıştırdım, hata bulmadı.

Hatayı Valorant'ta "oturumu kapat" dedikten sonra verdi.

Çözüm
  • ChatGPT'den yardım aldım. DDU ile güvenli modda sürücüyü kaldırıp yeniden başlatma sonrası sıfırdan temiz kurulum yaptım. Sürücüyü NVIDIA sitesinden indirmiştim. Şu an bir sıkıntı olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
ChatGPT hiç görmediği, bilmediği bir dump üzerinden yardım edemez. Gördüğü üzerinden bile edemiyor. Dolayısıyla uzun süreli kullanım olmadan buna çözüm demek doğru değil, ne senin için ne de sonradan bu konu karşısına çıkacak kişiler için. Geçen aylarda Vanguard'ın böyle bir soruna sebep olduğunu görmüştük, istemci güncel değilse güncelle. Windows bellek tanımlama aracından önce başka test araçları öncelikte olmalı.

ChatGPT burada basit bir nesne.
Yaptığım şey sonrası çözüldü. Bunu belirttim. Sanırım konuyu çözüm konusu sandınız, bilmiyorum. Önce destek konusu idi. Sonra DDU işlemi sonrası çözülünce belirttim.

Vanguard'ın bu sorunu yapması hakkında ne söyleyebilirsiniz? Ne yapmak lazım yani? Bir daha olur mu? Olursa ne yapmamız lazım? Teşekkürler.

Artı -2 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…