Z zylos Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 134 Beğeniler 33 14 Kasım 2025 #1 Dün İş Bankası İlk İmza kartı için şubeye gittik işlemleri yaptık sonrasında kart gelene kadar Maximum Mobil'deki kartı kullanabileceğimi gördüm fakat hiçbir şekilde satın alım yapamıyorum.
Dün İş Bankası İlk İmza kartı için şubeye gittik işlemleri yaptık sonrasında kart gelene kadar Maximum Mobil'deki kartı kullanabileceğimi gördüm fakat hiçbir şekilde satın alım yapamıyorum.
T tech_tr Uzman Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 291 Çözümler 2 Beğeniler 89 14 Kasım 2025 #2 Ordaki kartın CVV kodu 5 dakikada bir değişiyor. Kartı kapatmadan ve 5 dakika dolmadan işlemi yapmanız lazım.
Ordaki kartın CVV kodu 5 dakikada bir değişiyor. Kartı kapatmadan ve 5 dakika dolmadan işlemi yapmanız lazım.
KS KS Z zylos Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 134 Beğeniler 33 14 Kasım 2025 #3 tech_tr dedi: Oradaki kartın CVV kodu 5 dakikada bir değişiyor. Kartı kapatmadan ve 5 dakika dolmadan işlemi yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Destek hattını aradım onun içinde şubeye gidip onay almak gerekiyormuş. tech_tr dedi: Oradaki kartın CVV kodu 5 dakikada bir değişiyor. Kartı kapatmadan ve 5 dakika dolmadan işlemi yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bir şeyi güncellemek hakkında bir şeyler söylemişti şubeden yapılıyormuş ilginç.
tech_tr dedi: Oradaki kartın CVV kodu 5 dakikada bir değişiyor. Kartı kapatmadan ve 5 dakika dolmadan işlemi yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Destek hattını aradım onun içinde şubeye gidip onay almak gerekiyormuş. tech_tr dedi: Oradaki kartın CVV kodu 5 dakikada bir değişiyor. Kartı kapatmadan ve 5 dakika dolmadan işlemi yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bir şeyi güncellemek hakkında bir şeyler söylemişti şubeden yapılıyormuş ilginç.
T tech_tr Uzman Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 291 Çözümler 2 Beğeniler 89 14 Kasım 2025 #4 zylos dedi: Destek hattını aradım onun içinde şubeye gidip onay almak gerekiyormuş. Bir şeyi güncellemek hakkında bir şeyler söylemişti şubeden yapılıyormuş ilginç. Genişletmek için tıkla... Hocam kesin değil ama eğer yanlış hatırlamıyorsam ben direkt herhangi bir şey yapmadan uygulamaya girip kullanabiliyordum.
zylos dedi: Destek hattını aradım onun içinde şubeye gidip onay almak gerekiyormuş. Bir şeyi güncellemek hakkında bir şeyler söylemişti şubeden yapılıyormuş ilginç. Genişletmek için tıkla... Hocam kesin değil ama eğer yanlış hatırlamıyorsam ben direkt herhangi bir şey yapmadan uygulamaya girip kullanabiliyordum.
KS KS Z zylos Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 134 Beğeniler 33 14 Kasım 2025 #5 tech_tr dedi: Hocam kesin değil ama eğer yanlış hatırlamıyorsam ben direkt herhangi bir şey yapmadan uygulamaya girip kullanabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum vallahi değişik değişik sistemler.
tech_tr dedi: Hocam kesin değil ama eğer yanlış hatırlamıyorsam ben direkt herhangi bir şey yapmadan uygulamaya girip kullanabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum vallahi değişik değişik sistemler.