Arkadaşlar merhaba, maymun çiçeği virüsünü son 1 2 gündür takip etmiyorum gündemden düştüğünü zannediyordum. Yani, herhalde bu da unutulur sanıyordum ama, şunu söylemem gerekiyor ki, virüs Tayland'a sıçramış. İlk Avrupa'da görüldü şimdi ise Asya kıtasına sıçramış ve yayılımı hızla devam ediyormuş. Gündemden düşer diye düşüyordum ama bu kadar gündemde duran bir virüs varsa pek de korkulmayacak gibi görünmüyor. Peki sizin düşünceleriniz neler?
Böyle böyle dünyaya yayılacak. Sonra pandemi, karantina, online ders diye diye gidecek. Hayat eve sığar uygulaması falan tekrar gelecek. Online eğitimle yeni bir asalak nesil gelecek.
Evrim Ağacı abi kolpa sıkmıyorsa mutasyon geçirmesi zor ve bulaşsa bile öldürücülüğü çok düşük olduğu için çok korkulacak bir şey değilmiş ama bilemeyiz, Amerika bir tuşa bassa en ölümcül virüse bile dönüşebilir.
Böyle böyle dünyaya yayılacak. Sonra pandemi, karantina, online ders diye diye gidecek. Hayat eve sığar uygulaması falan tekrar gelecek. Online eğitimle yeni bir asalak nesil gelecek.
Ah be kanka çok karamsarsın son zamanlarda, görüyorum her konuda. Merak etme genellikle cinsel yoldan ve yakın temastan bulaşıyor. Muhtemelen Tayland eşek* cenneti olduğundan görülmüştür. Sağlık uzmanı falan değilim.
Ah be kanka çok karamsarsın son zamanlarda, görüyorum her konuda. Merak etme genellikle cinsel yoldan ve yakın temastan bulaşıyor. Muhtemelen Tayland eşek* cenneti olduğundan görülmüştür. Sağlık uzmanı falan değilim.
Karabük mü?