2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.220 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.945 2 Mart 2024 #11 Sensei dedi: Linux hevestir, hevesini alan Windows/macOS/Ubuntu üçlüsüne dönmeye mahkumdur. Sürprizbozan: NOT: Ubuntu da Linux, farkındayım ama ve lakin ki Ubuntu, Ubuntu olduğu için diğer dağıtımlardan farklı. Genişletmek için tıkla... openSUSE ya, iddia ediyorum Ubuntudan daha rahat.
Sensei dedi: Linux hevestir, hevesini alan Windows/macOS/Ubuntu üçlüsüne dönmeye mahkumdur. Sürprizbozan: NOT: Ubuntu da Linux, farkındayım ama ve lakin ki Ubuntu, Ubuntu olduğu için diğer dağıtımlardan farklı. Genişletmek için tıkla... openSUSE ya, iddia ediyorum Ubuntudan daha rahat.
KS KS 1 1151 Uzman Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 5 Çözümler 2 Beğeniler 5.226 2 Mart 2024 #12 29 dedi: OpenSUSE'ya, iddia ediyorum Ubuntu'dan daha rahat. Genişletmek için tıkla... Gecko kullanmayin openSUSE kullanacaksaniz. Allah'in belası geckoya 2 gun mahkum kalmistim depo sorunlarindan paket kuramiyordum.
29 dedi: OpenSUSE'ya, iddia ediyorum Ubuntu'dan daha rahat. Genişletmek için tıkla... Gecko kullanmayin openSUSE kullanacaksaniz. Allah'in belası geckoya 2 gun mahkum kalmistim depo sorunlarindan paket kuramiyordum.