MCHOSE X9 alınır mı?

egehsyn

Üyecik
Merhaba dostlar. Daha önce bu markayı hiç duymamıştım. Fiyatı makul geldi. Normal bir PC kullanıcısıyım. Genel kullanım olarak müzik, oyun, film/dizi ve sesli konuşmalarda bu kulaklık beni tatmin eder mi? Farklı önerileriniz var ise onları da bekliyorum.

İyi forumlar.

Hayır tatmin etmez. Daha geçen günlerde V9 Pro satın alan arkadaşa @deiinzz ile H9 alsın diye yalvardık. Kendisi sonradan pişman oldu.

H9 tercih edin pişman olmazsınız. Hem fiyatı da 2.9K'ya düşmüş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kablosuz kulaklık öneriniz var mıdır? Bütçe 4K civarı.

Bir kaç inceleme videosu ve kullanıcı incelemelerine baktım bana da alınabilir geldi. Arkadaş neden öyle yazdı anlamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe 6k-7k TL'nin üstüne çıkılmadığı sürece hiçbirinin birbirinden farkı yok. Kablolu alabilirsiniz
6-7K'ya yükseltebilirim bütçeyi aslında. ASUS ROG Pelta hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? MCHOSE ucuz kablosuz diye bakmıştım çünkü.

6-7K'ya yükseltebilirim bütçeyi aslında. ASUS ROG Pelta hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? MCHOSE ucuz kablosuz diye bakmıştım çünkü.

Sizin kullanım şeklinize göre o bütçede pelta en mantıklı seçenek.

6-7K'ya yükseltebilirim bütçeyi aslında. ASUS ROG pelta hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? MCHOSE ucuz kablosuz diye bakmıştım çünkü.

Cloud3s 5900 TL'ye düşmüş. Pelta yerine Cloud3s tercih edebilirsiniz. Aradaki 1300 TL fiyat farkı önemsiz ise pelta tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…