Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.470 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.958 19 Mayıs 2025 #1 Forumda hayalet okul muhabbeti de çok dönmüştü bir aralar. Ne kadar yasal değil desek de hayalet okul fikrini savunanlar olmuştu. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2025
Forumda hayalet okul muhabbeti de çok dönmüştü bir aralar. Ne kadar yasal değil desek de hayalet okul fikrini savunanlar olmuştu.
iCharlsOfficial Başarılı Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 102 Beğeniler 43 19 Mayıs 2025 #2 Learnof dedi: Forumda hayalet okul muhabbeti de çok dönmüştü bir aralar. Ne kadar yasal değil desek de hayalet okul fikrini savunanlar olmuştu. Genişletmek için tıkla... Aynısını devlet okullarında bilerek düşük sözlü notu girme olayınada bir el atsalar tadından yenmeyecek. Öğretmenler kendini diktatör sanıyor.
Learnof dedi: Forumda hayalet okul muhabbeti de çok dönmüştü bir aralar. Ne kadar yasal değil desek de hayalet okul fikrini savunanlar olmuştu. Genişletmek için tıkla... Aynısını devlet okullarında bilerek düşük sözlü notu girme olayınada bir el atsalar tadından yenmeyecek. Öğretmenler kendini diktatör sanıyor.
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.290 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.304 Yer Japonya, Fukuoka 19 Mayıs 2025 #3 Devlet okullarında da aynı mevzular dönüyor. Bilerek yüksek/alçak sözlü, bilerek yok yazma gibi olaylar var. Bu okulları da incelemeye alırlar umarım
Devlet okullarında da aynı mevzular dönüyor. Bilerek yüksek/alçak sözlü, bilerek yok yazma gibi olaylar var. Bu okulları da incelemeye alırlar umarım
megatronn Üstün Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 1.000 Çözümler 3 Beğeniler 532 Yer Vice City 19 Mayıs 2025 #4 Learnof dedi: Forumda hayalet okul muhabbeti de çok dönmüştü bir aralar. Ne kadar yasal değil desek de hayalet okul fikrini savunanlar olmuştu. Genişletmek için tıkla... Galiba forumda hayalet konusunu ilk açanlardan biri benim. Çevremdeki arkadaşlarıma hiçbir şey olmamış acaba sadece İstanbul'da mı olmuş bu olay. Arkadaşılarıma sordum olaylardan haberleri bile yok.
Learnof dedi: Forumda hayalet okul muhabbeti de çok dönmüştü bir aralar. Ne kadar yasal değil desek de hayalet okul fikrini savunanlar olmuştu. Genişletmek için tıkla... Galiba forumda hayalet konusunu ilk açanlardan biri benim. Çevremdeki arkadaşlarıma hiçbir şey olmamış acaba sadece İstanbul'da mı olmuş bu olay. Arkadaşılarıma sordum olaylardan haberleri bile yok.
Salih İyiadam Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 938 Çözümler 6 Beğeniler 789 19 Mayıs 2025 #5 Parayı veren düdüğü çalar.
C cakiiiiiii3 Uzman Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 892 Beğeniler 283 19 Mayıs 2025 #6 Özel okullarda aynı şey zaten. havadan sudan 90-100 alıyorlar obpleri deli gibi etkleniyor.