Elektro56 Uzman Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 21 Beğeniler 4 22 Nisan 2024 #1 Demin açtığım konudaki tavsiyelere uyup denedim. Media Creation Tool açılmadı ve resimdeki uyarıyı verdi, yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2024
Demin açtığım konudaki tavsiyelere uyup denedim. Media Creation Tool açılmadı ve resimdeki uyarıyı verdi, yardımlarınızı bekliyorum.
Çözüm Recep Baltaş 22 Nisan 2024 Rufus varken neden bu çöpü kullanıyorsunuz ki? Rufus Rufus; Windows, Linux gibi işletim sistemlerini kurmak için USB'nize kurulum dosyalarını ön yüklenebilir biçimde aktarmanızı sağlar. techolay.net
Rufus varken neden bu çöpü kullanıyorsunuz ki? Rufus Rufus; Windows, Linux gibi işletim sistemlerini kurmak için USB'nize kurulum dosyalarını ön yüklenebilir biçimde aktarmanızı sağlar. techolay.net
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 22 Nisan 2024 #2 Rufus varken neden bu çöpü kullanıyorsunuz ki? Rufus Rufus; Windows, Linux gibi işletim sistemlerini kurmak için USB'nize kurulum dosyalarını ön yüklenebilir biçimde aktarmanızı sağlar. techolay.net Son düzenleme: 23 Nisan 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Rufus varken neden bu çöpü kullanıyorsunuz ki? Rufus Rufus; Windows, Linux gibi işletim sistemlerini kurmak için USB'nize kurulum dosyalarını ön yüklenebilir biçimde aktarmanızı sağlar. techolay.net
KS KS Elektro56 Uzman Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 21 Beğeniler 4 22 Nisan 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Rufus varken neden bu çöpü kullanıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam aslında ama ISO dosyasını nereden indirebilirim? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Rufus varken neden bu çöpü kullanıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam aslında ama ISO dosyasını nereden indirebilirim?
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.816 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.169 Yer Çorum 22 Nisan 2024 #4 Elektro56 dedi: Haklısınız hocam aslında ama ISO dosyasını nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 11 24H2 5 Ekim 2021'de piyasaya sürülen Windows 11, şu an için en güncel Windows sürümü durumunda. techolay.net Windows 10 22H2 Microsoft tarafından ilk defa 29 Temmuz 2015 tarihinde piyasaya sürülen Windows 10, günümüzde büyük güncelleme almayacak şekilde yerini almış vaziyette. 2025'te desteğinin kesileceği de bilinmekte. [TABLE style='box-sizing: inherit;width... techolay.net Artı 0 Eksi
Elektro56 dedi: Haklısınız hocam aslında ama ISO dosyasını nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 11 24H2 5 Ekim 2021'de piyasaya sürülen Windows 11, şu an için en güncel Windows sürümü durumunda. techolay.net Windows 10 22H2 Microsoft tarafından ilk defa 29 Temmuz 2015 tarihinde piyasaya sürülen Windows 10, günümüzde büyük güncelleme almayacak şekilde yerini almış vaziyette. 2025'te desteğinin kesileceği de bilinmekte. [TABLE style='box-sizing: inherit;width... techolay.net
6 6123 Uzman Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 113 Çözümler 1 Beğeniler 50 22 Nisan 2024 #5 Gerçi sorun çözülmüş ama gene de buraya not düşelim... Direkt microsoft'un sitesinden ISO dosyasını sisteminize indirebilirsiniz. Download Windows 10 ISO Files (Direct Download Links) There have been many feature updates for Windows 10 over the years. You can download ISOs for each one in all available languages from this post. www.itechtics.com Bu yukarıdaki bağlantı'da sayfanın en altında direkt indirme yöntemi anlatılmakta.... Bu anlatıma göre yaparsanız aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi direkt indirme bağlantısını elde edersiniz. Bu da başka bir çözüm yolu.... https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows11 Dosya Ekleri direkt indirme.webp 105,7 KB · Görüntüleme: 67 Artı 0 Eksi
Gerçi sorun çözülmüş ama gene de buraya not düşelim... Direkt microsoft'un sitesinden ISO dosyasını sisteminize indirebilirsiniz. Download Windows 10 ISO Files (Direct Download Links) There have been many feature updates for Windows 10 over the years. You can download ISOs for each one in all available languages from this post. www.itechtics.com Bu yukarıdaki bağlantı'da sayfanın en altında direkt indirme yöntemi anlatılmakta.... Bu anlatıma göre yaparsanız aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi direkt indirme bağlantısını elde edersiniz. Bu da başka bir çözüm yolu.... https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows11