MediaFire sitesi açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vemoxis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 40
  • Etiketler Etiketler
    açılmıyor

Vemoxis 6

Yetkin
MediaFire sitesine girmeye çalıştığımda bu hata mesajı çıkıyor:

Güvenli bağlantı kurulamadı. Görüntülemeye çalıştığınız sayfa, alınan verilerin yetkinliği doğrulanamadığı için gösterilemiyor.

Ne yapabilirsiniz?

Sorun büyük olasılıkla web sitesinden kaynaklanıyor, yani sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Web sitesinin sahibini bu sorun hakkında bilgilendirebilirsiniz. Hata kodu: PR_CONNECT_RESET_ERROR

Bilgisayarda herhangi bir VPN vesaire gibi bir uygulama kurulu değil. Zaten telefondan da giriş yapamıyorum, yani büyük ihtimalle internet ile alakalı bir şey. Modem ayarlarına baktığımda Cloudflare DNS kullandığım için olabileceğini düşündüm; ancak başka bir DNS geçiş yaptığımda da aynı hatayı vermeye devam etti. Başka neyden kaynaklı olabilir bilmiyorum. Tarayıcı da değiştirdim, onunla da çözülmedi. Yıllardır kullandığım site bir anda açılmamaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Kick sitesine girer misin, galiba bir sorun var ve aynı firmayı kullanıyoruz.

Hocam Kick sitesine girer misin, galiba bir sorun var ve aynı firmayı kullanıyoruz.
Kick giriyor hocam ama birkaç ay once kick acilmasina ragmen yayin izlenmiyordu. Dakika basi donuyordu yayinlar. Su an bu problem cozuldu ama bu sefer de baska siteler vefat etti

Kick giriyor hocam ama birkaç ay once kick acilmasina ragmen yayin izlenmiyordu. Dakika basi donuyordu yayinlar. Su an bu problem cozuldu ama bu sefer de baska siteler vefat etti
Bendede sabah aynı sorun vardı birkaç yenilemeden sonra düzeliyordu. Ayrıca bende de girmiyor mediafire. Hangi firmayı kullanıyorsun? Ben gigaspeed kullanıyorum.

Bendede sabah aynı sorun vardı birkaç yenilemeden sonra düzeliyordu. Ayrıca bende de girmiyor mediafire. Hangi firmayı kullanıyorsun? Ben gigaspeed kullanıyorum.
Benim superonline hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…