RockyHighway79
Üstün
Trendyol'dan MediaMarkt satıcısından kulaklık siparişi vermiştim 5 gün önce. Bugün kargo elime ulaştı ama kutudan kulaklık değil, tablet çıktı. Yanlış ürün göndermişler veya ürünler karışmış. Bu arada kutunun üzerinde isim soy isim olarak kendi ismim soy ismim yazıyor. Yani bariz bir karışıklık yok, benim kulaklıkta muhtemelen başkasının elinde ve muhtemelen o kişinin kutusunda da kendisinin ismi soy ismi yazıyor. Şimdi, bana gelen tabletin fiyatı aldığım kulaklıktan 2.000 lira daha fazla.
Daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı? MediaMarkt müşteri hizmetleri bu tarz yanlış gönderimlerde nasıl bir çözüm sunuyor? Direkt iade mi alıyorlar, yoksa yeniden doğru ürünü mü gönderiyorlar? Ben şimdi iadeyle veya yeniden ürün gönderimiyle uğraşsam kaç gün sürer ne kadar zamanımı alır? Sizce ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim?
Açıkçası ilk defa başıma geldiği için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı? MediaMarkt müşteri hizmetleri bu tarz yanlış gönderimlerde nasıl bir çözüm sunuyor? Direkt iade mi alıyorlar, yoksa yeniden doğru ürünü mü gönderiyorlar? Ben şimdi iadeyle veya yeniden ürün gönderimiyle uğraşsam kaç gün sürer ne kadar zamanımı alır? Sizce ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim?
Açıkçası ilk defa başıma geldiği için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: