Arkadaşınızın babasına ödeyecekleri paralardan bahsedin. Geçen gün arkadaşıma format atacaktım, tabi bunu artık iş olarak yaptığım için 250 tl gibi bir para istedim. O da reddedip bilgisayarcıya gitti. 250 TL'ye atılacak format 1200 TL'ye patlamış . Bahsetmeye çalıştığım şey şu, bilgisayarcılar bile artık insan kazıklıyorlar. Alacakları RAM'lerin 2 katı para verme ihtimalleri var. Bunları açıklayın bence.
Ben çok anlattım. Diyor ki 2-3 bin fazla olsun mağazadan olsun diyor. Zaten bilgisayarı internetten alsa 3000 TL daha ucuz olacak. Bunu söyledim 3 bin TL için uğraşamam internetle dedi.
Arkadaşınızın babasına ödeyecekleri paralardan bahsedin. Geçen gün arkadaşıma format atacaktım, tabii bunu artık iş olarak yaptığım için 250 TL gibi bir para istedim. O da reddedip bilgisayarcıya gitti. 250 TL'ye atılacak format 1200 TL'ye patlamış . Bahsetmeye çalıştığım şey şu, bilgisayarcılar bile artık insan kazıklıyorlar. Alacakları RAM'lerin 2 katı para verme ihtimalleri var. Bunları açıklayın bence.
Ben çok anlattım. Diyor ki 2-3 bin fazla olsun mağazadan olsun diyor. Zaten bilgisayarı internetten alsa 3000 TL daha ucuz olacak. Bunu söyledim 3 bin TL için uğraşamam internetle dedi.
Yine de RAM'leri bir teste sokmanız iyi olur gibi. Ben en son siyah ekran yediğim zaman RAM'lerimin birinin bozuk olduğunu anlamıştım. (eski konularıma bakabilirsiniz, 2024 Nisan'dan beri olan sorunu daha geçen ay görebildim). Neyse ki değişim yaptırdım. Crucial'ın garantileri uzun oluyor.
Aynısını ailem söylüyordu bilgisayarı arkadaşıma göndertip faturayı da vatan la anlaşması var bu şirketin demiştim ve o zamanın rakamlarıyla 3-4 bin lira daha ucuza aldım.
O zaman yapabileceğiniz çok bir şey yok, adam kazıklanmak için yer arıyormuş.
Yine de RAM'leri bir teste sokmanız iyi olur gibi. Ben en son siyah ekran yediğim zaman RAM'lerimin birinin bozuk olduğunu anlamıştım. (eski konularıma bakabilirsiniz, 2024 Nisan'dan beri olan sorunu daha geçen ay görebildim). Neyse ki değişim yaptırdım. Crucial'ın garantileri uzun oluyor.
Bende ana bilgisayarımda Ballistix kullanıyorum gerçekten kaliteli de o sorun anakarttan kaynaklı samsunglardan birini alttaki slot algılamıyor. Zaten testlerde bir sorun yoktu.
Bende ana bilgisayarımda Ballistix kullanıyorum gerçekten kaliteli de o sorun anakarttan kaynaklı samsunglardan birini alttaki slot algılamıyor. Zaten testlerde bir sorun yoktu.