MediaMarkt ve Teknosa mağazalarında laptopa RAM yükseltmesi yapılabilir mi?

Ben çok anlattım. Diyor ki 2-3 bin fazla olsun mağazadan olsun diyor. Zaten bilgisayarı internetten alsa 3000 TL daha ucuz olacak. Bunu söyledim 3 bin TL için uğraşamam internetle dedi.

Aynısını bende yapmıştım . Hatta zamanında Extreme Launcher mı ne vardı onunla Minecraft falan indirmek için para alırdım

Umarım sorun yaşamazsınız, bazen uyumluluk sorunu olabiliyor.

DDR3 aynı model RAM'ler olduğundan bir sorun yaşamadım başta siyah ekran verdi ve BIOS açılmadı ama RAM'lerin yerlerini değiştirince görüntü geldi.

Ben çok anlattım. Diyor ki 2-3 bin fazla olsun mağazadan olsun diyor. Zaten bilgisayarı internetten alsa 3000 TL daha ucuz olacak. Bunu söyledim 3 bin TL için uğraşamam internetle dedi.
O zaman yapabileceğiniz çok bir şey yok, adam kazıklanmak için yer arıyormuş.

DDR3 aynı model RAM'ler olduğundan bir sorun yaşamadım başta siyah ekran verdi ve BIOS açılmadı ama RAM'lerin yerlerini değiştirince görüntü geldi.
Yine de RAM'leri bir teste sokmanız iyi olur gibi. Ben en son siyah ekran yediğim zaman RAM'lerimin birinin bozuk olduğunu anlamıştım. (eski konularıma bakabilirsiniz, 2024 Nisan'dan beri olan sorunu daha geçen ay görebildim). Neyse ki değişim yaptırdım. Crucial'ın garantileri uzun oluyor.

Aynısını ailem söylüyordu bilgisayarı arkadaşıma göndertip faturayı da vatan la anlaşması var bu şirketin demiştim ve o zamanın rakamlarıyla 3-4 bin lira daha ucuza aldım.

Bende ana bilgisayarımda Ballistix kullanıyorum gerçekten kaliteli de o sorun anakarttan kaynaklı samsunglardan birini alttaki slot algılamıyor. Zaten testlerde bir sorun yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…