MediaMarkt'ta cihaz bedeli dışında ek ödeme desteği oluyor mu?

Galatasaray

Uzman
Arkadaşlar MediaMarkt'a çalışan var mı? Mağazalarda cihaz bedeli dışında ek destek oluyor mu? Kimisi 1 tanesi oluyor dedi, az önce müşteri hizmetlerini aradım ikisi de webte geçerli dedi. Benim bildiğim de kırmızı alanda olan mağazada geçerli olmuyor. Çalışan bir arkadaş cevaplarsa sevinirim.

Çalışan değilim. Kendileri için(!) satın aldıkları ürünlerde bir miktar indirim uygulayabiliyorlar.

Mağaza telefonları olmadığı için arayamıyorum ama net bilgiye ulaşsam benim için daha iyi olur. Mağaza çok uzak git gel bana 2.000 TL'ye geliyor o yüzden gidip bizzat soramıyorum.

Mağaza telefonları olmadığı için arayamıyorum ama net bilgiye ulaşsam benim için daha iyi olur. Mağaza çok uzak git gel bana 2.000 TL'ye geliyor o yüzden gidip bizzat soramıyorum.
Telefonda size "gelin, böyle bir indirim yaparız" diyeceklerini düşünmüyorum. Destek alabileceğiniz bir mağaza çalışanı yoksa yapmazlar. Ancak dediğim gibi, kendileri için belirli oranda indirim alabiliyorlar.

Yanlış anlaşılmasın, yapabilirler demiyorum. Mağazaya gittiğinizde "Neden yapalım?" diye cevap verebilirler.

Kastettiğim o değil hocam. Değiştokuş kampanyasında ek tutarlar oluyor görselde attığım gibi bu tutarlardan biri webe özel oluyor diğeri de mağazalarda geçerli oluyor ama şu an geçerli mi onu öğrenmek istiyorum. Çalışan indiriminden bahsetmiyorum. Bundan bir önceki cihazımda da ek indirim olmuştu ama bu yıl var mı kesin öğrenmek adına konu açtım.

Anladım. Özür diliyorum, ben yanlış anladım. O konuda emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…